TØMRERLÆRLING HOS MC BYG A/S

I kraft af vores mangeårige erfaring, har vi altid fokuseret på at videregive den håndværksmæssige tradition. Det gør vi ved at udvikle kompetencerne og den høje faglighed hos nye tømrere.

MC BYG A/S har derfor gennem de sidste 20 år givet vores viden videre ved at uddanne mellem 3 – 4 tømrerlærlinge om året. Deraf har flere af dem fortsat deres arbejde hos os i en fastansættelse. Vi ser det både som en investering i dygtige håndværkere, som kan være med til at løfte vores arbejdsopgaver og det gode håndværk. Men også en sikring af den nye generations evner indenfor den branche, vi har viet vores liv til.

Vores tømrersvend gennem 25 år, Per Pedersen, tager sig meget af vores elever, og fungerer som mentor for dem. Det har givet meget flotte resultater, og sikret at alle vores elever kommer ud med et flot resultat.

Hos os bliver lærlinge behandlet med respekt

Vi tager elevopgaven alvorligt, og udvikler deres færdigheder struktureret i respekt for deres udvikling. Og med respekt for kravene i branchen, udvikler vi os selv og lærer, af at lære fra os. Ligeledes sætter vi altid en ære i at kunne give vores elever den viden og erfaring, der kan gøre ham/hende til en succesfuld håndværker.

Lyder MC Byg A/S som det rette sted for dig så ring og hør nærmere om mulighederne for en læreplads i fremtiden på 57 52 67 67

Kig eventuelt på vores mange gode anmeldelser og få et indblik af MC BYG og vores store passion for godt håndværk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

    Indhent et tilbud