MC BYG MERE END 35 ÅRS ERFARING I BRANCHEN

MC BYG A/S HAR EKSISTERET I MERE END 35 ÅR

Det er efterhånden mere end 35 år siden Mogens Christiansen fik idéen, og startede virksomheden.

Lige fra starten lagde Mogens vægt på nøgleordene: Kvalitet og kundetilfredshed.

Det var vigtigt at at kunderne fik leveret en vare i høj kvalitet, så de var tilfredse. P

å den måde fik firmaet hurtigt et godt ry, og er derfor vokset støt og roligt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  UDVIKLINGEN

  I 1988 opførte MC BYG A/S ny administrationsbygning i industrikvarteret i Borup, og det er herfra virksomheden kører ud til hele Sjælland, for at løse de daglige opgaver.

  Hos MC BYG A/S er et glidende generationsskifte pr. 1. januar 2014 gennemført. Mogens’ søn, René, har sat sig for bordenden, og taget ansvar for forretningsprocesserne – og vist sig mindst lige så dygtig som sin far. Det har været en stor fordel for os, at vi har gennemført et glidende generationsskifte. René har i mange år været i virksomheden, og har fået processerne ind under neglene, og det har samtidig virket helt naturligt at fortsætte med fokus på kvaliteten i arbejdet og kundernes tilfredshed med det udførte.

  MC BYG A/S har en fast håndværkerstyrke på ca. 25 mænd (incl. formænd) – afhængig af årstiden – fordelt på tømrere, murere, tagdækkere, specialarbejdere m.m. Herudover er der p.t. ansat 4 funktionærer i administrationen og ledelsen.

  KVALITETEN

  Med vores fokus på at levere høj kvalitet og kundetilfredshed, har det været naturligt for os at indføre en standardiseret proces, der sikrer kvalitetssikring i alle sager. Denne kvalitetssikring er medvirkende til, at MC BYG A/S altid leverer byggesager af høj kvalitet, til aftalt tid og til aftalt pris. Vi har et meget nært samarbejde med underentreprenører inden for el-, VVS- og malerarbejde m.m. Firmaer der alle kender vore krav til tid og kvalitet i forbindelse med en byggesag.