Dygtig og erfaren murer til store og små projekter

Leder du efter en dygtig murer, der kan løfte dit byggeprojekt til nye højder? Lad MC Byg strikke et godt tilbud sammen til dig. Få mere at vide her.

Murerfirma med kvalitet ned til mindste mursten

Søger du en dygtig murermester, der har sans for de helt små detaljer og finesser? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos MC Byg har vi specialiseret os indenfor samtlige grene af byggeri, herunder murerarbejde. Vores kompetencer spænder bredt, og vi tilbyder altid kvalitetshåndværk til vores mange erhvervskunder.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Vi river priser ned og bygger fundament op

  Med mere end 40 års erfaring i byggebranchen er der efterhånden ingen opgaver inden for murerfaget, vi ikke har stiftet bekendtskab med og mestrer til punkt og prikke. Det gælder alle opgaver, store som små.

  Er du i tvivl om, hvorvidt vores service dækker dit behov? Det tør vi godt garanterer, at den gør.

  Alligevel vil vi rigtig gerne komme ud til dig med en erfaren murer og kigge på dit projekt. Så kan vi i fællesskab indgå i dialog om dit ønske og derefter sætte pris på det ud fra en skræddersyet plan.

  Murerpriser i den lave ende

  Vores murerpriser er i den lave ende – for en billig murer er ikke ensbetydende med lav kvalitet. Tværtimod vil vi gerne dele glæden ved et godt resultat med alle kunder. Det kalder vi personlig og kvalitetsbevidst service ned til mindste mursten. Du kan kontakte os på vores telefonnummer 57 52 67 67, eller skrive til os på info@mcbyg.dk.

  Overlad murerarbejdet til en kvalificeret murermester

  Som følge af vores mange år på bagen lader vi os aldrig skræmme af en kompliceret eller snørklet opgave. Omvendt giver det os ekstra blod på tanden og incitament til at hæve niveauet og bruge alle dele af vores viden.

  Hos MC Byg stiller vi vores speciale til rådighed, når du har brug for:

  • Opsætning af fliser, mosaik eller andet.
  • Renovering eller omlægning af badeværelse.
  • Skalmuring og andet murerarbejde udendørs.

  Indgår den service, du søger, ikke på listen ovenfor, så giv os et kald eller send os en e-mail.

  Vi holder os ajour med den nyeste udvikling i branchen og trækker samtidig på en lang virksomhedserfaring. Derfor tør vi godt stå ved, at vi godt kan hjælpe dig, selvom den påtænkte service ikke står på listen.

  Hvad laver en murer?

  En murer varetager en række vigtige funktioner undervejs i byggeprocessen. Det gælder både i forbindelse med nybyggeri og ombygning. Hvor tømreren udarbejder skelettet, sørger en murer typisk for facaden.

  Det konkrete arbejde indebærer blandt andet pudsning af overflader, tagdækning, opsætning af fliser og gulvlægning.

  Hvor finder du vores services?

  Som udgangspunkt tilbyder vi primært vores service, når du søger:

  • Murer i Roskilde
  • Murer i Køge
  • Murer i Ringsted


  Har du brug for os i andre dele af Sjælland, udelukker vi bestemt ikke muligheden for at køre de ekstra kilometer. Vi har før tanket bilen godt op og sat kursen mod en destination længere væk for at tilgodese vores kunder. Kontakt os derfor allerede i dag, hvis du har brug for en professionel murer. Vi kan kontaktes på vores telefonnummer 57 52 67 67, eller over vores mail info@mcbyg.dk.

  Tilbyder vi flere håndværksmæssige funktioner end murerarbejde?

  Som totalentreprise har vi samlet flere fagområder i én virksomhed. Det betyder, at vi kan varetage flere forskellige opgaver, hvis der skulle dukke et uventet behov op undervejs i arbejdsprocessen.

  Vi arbejder sammen med en lang række leverandører, som vi gennem mange år har brugt og fået opbygget et godt samarbejde med. Det er blandt andet elinstallatører, VVS’ere og malere, som vi arbejder sammen med.

  Leverandører, der lever op til vores kvalitetskrav

  Alle leverandørerne er nøje udvalgt og lever op til vores krav om kvalitetsarbejde. Derfor kan du være sikker på, at alt entreprenørarbejde bliver udført efter vores principper, og at høj kvalitet og stor kundetilfredshed altid vil være i centrum.

  Af den grund skal du ikke selv hyre ekstra arbejdskraft, hvis behovet for udvidet assistance melder sig. På den måde vil samme høje kvalitet blive opretholdt hele byggeriet igennem, og du vil derfor ikke risikere at opleve forskel i niveauet, som ofte er tilfældet, hvis flere forskellige virksomheder kommer ind over.

  Professionel håndtering af store og små opgaver

  Som murerfirma med mere end 40 år på bagen kender vi alt til variationen mellem opgavernes omfang. Når det er sagt, er vores tilgang til opgaverne den samme – uanset hvor store eller små de måtte være.

  Vi tilgår ethvert samarbejde med lige stor motivation og engagement. Vi går ind til enhver opgave med stor omhu og vægter kundetilfredshed lige så højt som et gennemarbejdet og holdbart resultat.

  Først når du er tilfreds, har vi lagt sidste hånd på arbejdet. Godt håndværk lader sig ikke kun afspejle i det færdige resultat, men også i processen undervejs – og derfor vægter vi også dialogen med vores kunder højt.

  Skal vi udføre murerarbejde for dig? Kontakt os allerede i dag

  Har du spørgsmål til os eller vores serviceydelser, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilstræber altid at strikke et godt og personligt tilbud sammen til vores kunder, så de kan realisere byggedrømme til en fornuftig pris.

  Lad os tage en snak om dit behov for murerarbejde. Giv os et kald på telefon 57 52 67 67, eller udfyld vores kontaktformular. Vi vender hurtigt tilbage til dig, så du kan komme videre med dine projekter.