Tilbygning – Få et flot resultat med hjælp fra erfarne fagfolk

MC Byg iværksætter nybyggeri med stor know-how og faglig kompetence. Få hjælp fra en totalentreprenør mere end 40 års erfaring i byggebranchen.

Vi står for hele dit nybyggeri

Søger du en faglig samarbejdspartner til at omsætte dine byggeplaner fra tegning til virkelighed?

Så er du havnet på den helt rigtige side. Med mere end 40 års erfaring i byggebranchen står MC Byg til rådighed, når du søger kvalitetshåndværk til dit nybyggeri.

Gennem vores lange historie i branchen har vi tilegnet os viden indenfor alle områder af byggeri, herunder nybyggeri, som vi både har udført for virksomheder og private kunder.

Skal du være den næste blandt vores tilfredse kundeportefølje? Eller er du i tvivl om, vi er den rette samarbejdspartner, så er du altid velkommen til at kontakte os på 57 52 67 67 eller info@mcbyg.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

  Skræddersyede løsninger ud fra en høj arbejdsmoral

  Når du indgår i et fagligt samarbejde med os, vil du hurtigt kunne fornemme vores store passion for vores arbejde. Den smitter af på alt, hvad vi gør, lige fra vores færdige resultater til vores løbende sparring med dig.

  Ingen opgaver er ens, og vi har stor respekt for det enkelte projekt, stort som småt. For at nå frem til de mest solide og gennemarbejdede resultater, sammensætter vi altid en unik plan for byggeprojektet alt efter dit behov og dine forventninger.

  Det eneste, der går igen i alle vores arbejdsopgaver, er samme høje motivation, omhyggelighed og effektivitet – uden undtagelse. Vi vil stå bag de mest holdbare og kvalitetssikre resultater, og vi stiller os først tilfredse med byggeriet, når du er det.

  Hæmsko for nybyggeri? Priserne hos os er ikke en del af dem

  Overvejelserne er mange, når nybyggeriet skal skydes i gang. Hos MC Byg tilbyder vi vores nybyggeri til skarpe priser, så du kan realisere dine drømme.

  Som totalentreprenør har vi samlet en bred vifte af fagligheder under samme tag. Det betyder for dig, at du ikke skal hyre flere forskellige fagenterpriser og forskellige virksomheder.

  Du kan trygt overlade ansvaret og styringen af byggeriet til os. Så sørger vi for koordineringen internt mellem de forskellige fagligheder. Som kunde sikrer det dig også et resultat med samme høje kvalitet gennem hele byggeriet – fra fundament til tag.

  Kontakt os i dag på 57 52 67 67 eller over mail info@mcbyg.dk.

  Lad byggeplanen blive til virkelighed

  Uanset om du har spørgsmål til os, brug for vejledning, assistance eller andet i forbindelse med dit nybyggeri, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores ekspertise og skræddersyer et gratis og uforpligtende tilbud til dig, så dine byggedrømme snarest kan blive til virkelighed. Som følge af vores mange år på bagen er der efterhånden intet inden for byggebranchen, vi ikke har prøvet kræfter med. Vi står primært bag:
  • Nybyggeri i Roskilde
  • Nybyggeri i Køge
  • Nybyggeri i Ringsted

  Men vi tager også gerne de ekstra kilometer for dig, som har brug for os uden for de givne områder. Udfyld vores kontaktformular eller giv os et kald på telefon 57 52 67 67 med din forespørgsel. Hurtigst muligt vender vi tilbage til dig, så din byggeplan kan transformeres fra 2D på et papir til 3D i virkeligheden.