Nybyggeri

MC Byg iværksætter nybyggeri med stor know-how og faglig kompetence. Få hjælp fra en totalentreprenør mere end 40 års erfaring i byggebranchen.

Vi står for hele dit nybyggeri

Søger du en faglig samarbejdspartner til at omsætte dine byggeplaner fra tegning til virkelighed?

Så er du havnet på den helt rigtige side. Med mere end 40 års erfaring i byggebranchen står MC Byg til rådighed, når du søger kvalitetshåndværk til dit nybyggeri.

Gennem vores lange historie i branchen har vi tilegnet os viden indenfor alle områder af byggeri, herunder nybyggeri, som vi både har udført for virksomheder og private kunder.

Skal du være den næste blandt vores tilfredse kundeportefølje? Eller er du i tvivl om, vi er den rette samarbejdspartner, så er du altid velkommen til at kontakte os på 57 52 67 67 eller info@mcbyg.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

  Skræddersyede løsninger ud fra en høj arbejdsmoral

  Når du indgår i et fagligt samarbejde med os, vil du hurtigt kunne fornemme vores store passion for vores arbejde. Den smitter af på alt, hvad vi gør, lige fra vores færdige resultater til vores løbende sparring med dig.

  Ingen opgaver er ens, og vi har stor respekt for det enkelte projekt, stort som småt. For at nå frem til de mest solide og gennemarbejdede resultater, sammensætter vi altid en unik plan for byggeprojektet alt efter dit behov og dine forventninger.

  Det eneste, der går igen i alle vores arbejdsopgaver, er samme høje motivation, omhyggelighed og effektivitet – uden undtagelse. Vi vil stå bag de mest holdbare og kvalitetssikre resultater, og vi stiller os først tilfredse med byggeriet, når du er det.

  Hæmsko for nybyggeri? Priserne hos os er ikke en del af dem

  Overvejelserne er mange, når nybyggeriet skal skydes i gang. Hos MC Byg tilbyder vi vores nybyggeri til skarpe priser, så du kan realisere dine drømme.

  Som totalentreprenør har vi samlet en bred vifte af fagligheder under samme tag. Det betyder for dig, at du ikke skal hyre flere forskellige fagenterpriser og forskellige virksomheder.

  Du kan trygt overlade ansvaret og styringen af byggeriet til os. Så sørger vi for koordineringen internt mellem de forskellige fagligheder. Som kunde sikrer det dig også et resultat med samme høje kvalitet gennem hele byggeriet – fra fundament til tag.

  Kontakt os i dag på 57 52 67 67 eller over mail info@mcbyg.dk.

  Lad byggeplanen blive til virkelighed

  Uanset om du har spørgsmål til os, brug for vejledning, assistance eller andet i forbindelse med dit nybyggeri, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores ekspertise og skræddersyer et gratis og uforpligtende tilbud til dig, så dine byggedrømme snarest kan blive til virkelighed. Som følge af vores mange år på bagen er der efterhånden intet inden for byggebranchen, vi ikke har prøvet kræfter med. Vi står primært bag:
  • Nybyggeri i Roskilde
  • Nybyggeri i Køge
  • Nybyggeri i Ringsted

  Men vi tager også gerne de ekstra kilometer for dig, som har brug for os uden for de givne områder. Udfyld vores kontaktformular eller giv os et kald på telefon 57 52 67 67 med din forespørgsel. Hurtigst muligt vender vi tilbage til dig, så din byggeplan kan transformeres fra 2D på et papir til 3D i virkeligheden.

  Vi samarbejder med de bedste i branchen

  Hos MC Byg samarbejder vi med branchens bedste leverandører af materialer. Står vi for hele entreprisen i forbindelse med nybyg, benytter vi os desuden kun af de bedste samarbejdspartneren med henblik på at levere de bedste resultater til vores kunder. Skulle der imod forventning være fejl eller mangler med vores arbejde, er vi medlem af branchefælleskabet Dansk Industri Byggeri samt garantiforeningen Byg garanti. 

  Det siger vores kunder

  Vi arbejder hver dag for at levere resultater som overstiger vores kunders forventninger. Derfor er vi stolte og beærede over at have fået et gennemsnit på 4,9 ud af 5 stjerner fra vores kunder igennem årene.

  Morten
  Morten
  Læs mere
  Filsning og reparation af murværk efter demontering af gammel port i lysning i forbindelse med montering af ledhejseport. Resultatet blev super flot og falder naturligt ind med bygningens arkitektur. Rigtig godt murearbejde.
  Kenni
  Kenni
  Læs mere
  Fra første kontakt på hjemmesiden til afgivelse af tilbud og udførelsen af opgaven, der har fungeret fuldstændig upåklageligt.
  Mette
  Mette
  Læs mere
  Vi ønskede os en lydisolerende glasvæg til en ellers åben 1. sal. MC byg var supergode til at komme med forslag og forbedringsforslag. Væggen er blevet helt som ønsket.
  David
  David
  Læs mere
  Vi har fået lavet en udbygning på vores eksisterende hus fra 1943. MC byg har været meget hjælpsomme i hele opstartsfasen og var gode at sparre med omkring materialevalg mv. Selve byggefasen er gået upåklageligt og planen er fuldt til punkt og prikke. Prisen er som aftalt og vi synes kvaliteten er i top. Kan varmt anbefales!

  Indhent et tilbud