Ombygning i Køge
– med forståelse for din byggedrøm

Vi er medlem af:

Vi har fokus på arkitektur og brugbarhed

Der kan være mange årsager til, at man vælger at få bygget ud eller bygget om. Der er måske på grund af pladsmangel, og her kan det være fornuftigt at lave en tilbygning i stedet for at sælge og købe nyt og større. Det er for det første billigere, og for det andet så kan det i dag lade sig gøre at udføre tilbygningen så den er tro mod stilen og arkitekturen i bygningen, der skal udbygges. Hos MC Byg er vi garanter for en grundig om- eller tilbygning af din bygning eller bolig, der respekterer lovkrav, energikrav, arkitektoniske krav og alle de krav og ønsker du måtte have.

De formelle krav

Der er en række formelle krav i forbindelse med om- og tilbygninger, som blandt andet er sat fra statens eller kommunens side – det kan være energikrav, krav til facade og andet. Det kan virke demotiverende og uoverskueligt at få overblik over lovgivningen på det område. Hos MC Byg har vi mange års erfaring med entreprenørarbejde og om- og tilbygninger. Du kan derfor være sikker på, at vi har den nødvendige viden, der skal til når en bygning skal udvides.

Vi respekterer og tager udgangspunkt i dine krav og ønsker

Det kan være svært at finde en bolig, som passer lige præcis til dine krav og ønsker. Hvis man er en stor familie eller hvis man har husdyr kræver det nødvendigvis, at indretningen af tilbygningen tager højde for det. MC Byg A/S tager altid udgangspunkt i de ønsker, du måtte have til byggeriet. Vi vil også med glæde fungere som en sparringspartner, og dele ud af vores viden og erfaring.

Ønsker du et tilbud inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

  Kontakt os i dag for råd, vejledning og andre forespørgelser

  Hvis du overvejer at få foretaget en om- eller tilbygning af din bolig, så er du mere end velkommen til at ringe til os og forhøre dig om mulighederne. Har du generelle spørgsmål til de mere tekniske krav omkring om- og tilbygning skal du heller ikke tøve med at ringe på 57 52 67 67 eller skrive til os.

  Vi er kun glade for at kunne hjælpe. Endelig tilbyder vi også at tage et kig på dine idéer og, hvis du ønsker det, udarbejde et uforpligtende tilbud.

  Du kan også læse mere om statens vejledninger, samt meget mere i forbindelse med tilbygninger.

  Kontakt MC BYG for yderligere information

  Har du spørgsmål til arbejdsområderne, eller har du brug for en entreprenør eller tømrer, der kan rådgive dig til at komme videre med dit projekt, så ring til os på 57 52 67 67, eller udfyld kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Priser afhænger af projektets størrelse, samt materialer og der er derfor aldrig en fast pris – ring derfor for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

  Vi arbejder primært i Køge, Ringsted, Roskilde og omegn. Skulle du bo udenfor disse områder, og har lyst til at snakke med os, så er du stadig mere end velkommen til at kontakte os.

  Et andet tiltag vi har indført for at sikre fokus på kvaliteten, er udarbejdelsen af en kvalitetsstyringshåndbog. Det er en checkliste, vi benytter i alle vores sager.

  Telefon
  E-mail

  Få et tilbud indenfor 24 timer

  Her sidder vi klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Vi garanterer dig, at du får et tilbud inden for 24 timer. På den måde kan du hurtigt tage stilling til, hvorvidt vi er den rette løsning.