OMBYGNING I ROSKILDE, KØGE, RINGSTED OG OMEGN

Få flere kvadratmeter med en ombygning

Har familien fået vokseværk – og rækker hjemmets kvadratmeter ikke længere til pladsbehovet ? Eller ønsker du bare mere boligplads?

Der kan være mange årsager til, at man vælger at få lavet en ombygning. Men vi oplever oftest, at det er på grund af pladsmangel, og man ønsker at få et nyt design af boligen. Her kan det være fornuftigt, at lave en tilbygning eller ombygning i stedet for, at sælge og købe en ny og større bolig. For det første er det billigere, og for det andet kan det lade sig gøre at udføre ombygning, så den er tro mod stilen og arkitekturen i bygningen der skal udbygges.

En god investering

Foruden pladsmæssige samt individuelle og praktiske årsager kan en ombygning også være med til, at skrue ejendomsværdien på din bolig i vejret. Din bolig vil med garanti blive mere attraktiv for potentielle købere, især hvis du ombygger boligen efter nutidens ønsker og behov.

En ombygning er med andre ord en god investering, hvis du overvejer at sælge din bolig engang i fremtiden. Hos MC Byg garanterer vi dig for en grundig ombygning af din bolig, der respekterer lovkrav, energikrav, arkitektoniske krav og alle de krav og ønsker du måtte have.
Kontakt os allerede i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi gør dine visioner til virkelighed. Ring nu på tlf. 57 52 67 67 eller skriv en mail til info@mcbyg.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

  De formelle krav

  Der er en række formelle krav i forbindelse med ombygninger, som blandt andet er sat fra statens eller kommunens side. Det kan være alt fra energikrav, krav til facade og andet. For mange kan det virke demotiverende og uoverskueligt, at skulle danne sig et overblik over lovgivningen på det område.

  Hos MC Byg har vi mange års erfaring med entreprenørarbejde og ombygninger. Du kan derfor være sikker på, at vi har den nødvendige viden, der skal til. Vi sørger for at din ombygning overholder alle krav der nu skulle være, du behøver derfor ikke selv tage stilling til disse krav. Du skal blot tage stilling til hvad du ønsker, derefter vil vi udføre opgaven, under de rette vilkår og betingelser der nu skulle være.

  Du kan også læse mere om statens vejledninger, samt meget mere i forbindelse med ombygninger.

  Få en ombygning efter dine krav og ønsker

  Det kan være svært at finde en bolig, som passer lige præcis til dine krav og ønsker. At finde en bolig er kompromisernes kunst, da man helst gerne vil have den rette beliggenhed og størrelse til den rigtige pris. Derfor må man som regel altid gå på kompromis med noget, når man skal købe ny bolig.

  Sådan kan det også være med en ombygning. Hvis man er en stor familie eller hvis man har husdyr kræver det nødvendigvis, at ombygningen tager højde for det. Men et eller andet sted, må nogle gå på kompromis. Da der kan forekomme faktorer, der muligvis vil stå i vejen for at få den ombygning man ønsker. Men hos MC Byg er vi din sparringspartner, vi deler ud af vores viden og erfaring. Vi tager selvfølgelig altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, men du kan også regne med at vi er ærlige. Hvorfor vi altid giver vores mening til kende, hvis vi kan se at noget ikke kan lade sig gøre, eller hvis vi mener at en anden løsning vil være bedre økonomisk og derfor også på sigt.

  Ombygning af alle boligtyper

  Uanset hvilken type bygning du ønsker en ombygning til, kan vi hjælpe dig. Mange af vores ombygninger har vi lavet til sommerhuse, murermestervillaer og mange andre hustyper.

  For at du kan føle dig mere tryg, er vi også en del af Byg Garanti. Det er en garanti for dig, hvor du som kunde hos os er, dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. Sidst er du dækket for op til 150.000 kroner pr. byggesag.

  Hvis du skulle have spørgsmål til dine kommende ombygning samt tilbygning, eller anden form for tømrerarbejde, så hører vi rigtig ger fra dig. Vi kan kontaktes på tlf. 57 52 67 67 eller på vores mail info@mcbyg.dk.

  Hvad koster en ombygning?

  Det kan være svært at give en konkret pris på en ombygning, da det afhænger af opgavens størrelse, kvalitet osv. Disse elementer er ting der spiller ind, når vi skal vores endelige vurdering af din nye bygning. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak, om hvad det er du forventer, der skal ske, og sammen får vi styr på detaljerne. Herefter sender vi gerne et uforpligtende tilbud.

  Vi har nogle særdeles tilforladelige priser, mener vi selv. Vi yder den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tager opgaven seriøst, som var det vores eget hjem. Af disse grunde kan du være helt sikker på, at det hele bliver gjort til perfektion.

  Et råd vi kan give videre er, at der er kun én ting der er værre end at sige ja til et alt for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud, der på grund af uforudsete opgaver ender med at blive dyre.

  Indhent et tilbud