Vinduesudskiftning med ovenlysvinduer

Vi er medlem af:

Montering af ovenlysvinduer

Drømmer du om at få mere sollys ind i dit hjem? Så kan du med fordel anvende ovenlysvinduer. Ved montering af ovenlysvinduer får du mere lys ind i din bolig. Desuden giver det en følelse af åbenhed samtidig med, at det naturligvis giver mere luft i rummet, når man får monteret ovenlysvinduer. Derudover giver det dig muligheden for, at nyde den gode udsigt, da ovenlysvinduer er monteret på bygningens tagkonstruktion.

Her hos MC Byg varetager vi alle opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer, samt montering af ovenlysvinduer hos både private og erhvervskunder. Vores primære fokusområde er Køge, Roskilde, Ringsted og omegn, dog tager vi også gerne kunder der befinder sig udenfor disse områder. Du må meget gerne kontakte os, så kan vi have en uforpligtende samtale. Ring til os på 57 52 67 67 eller skriv til os på info@mcbyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vælger du at samarbejde med os, er du garanteret holdbare løsninger af høj kvalitet. Et godt resultat med selve monteringen samt tømrerarbejdet omkring vinduerne, kræver både erfaring, kreativitet samt en række håndværksmæssige og krævende løsninger. Disse kompetencer er netop det vores faglærte medarbejdere besidder, hvorfor du trygt kan samarbejde med os, når det kommer til montering af ovenlysvinduer.

Typer af ovenlysvinduer

Der findes flere forskellige typer af ovenlysvinduer, som hver især tjener hvert deres formål, og har forskellige effekter forbundet med sig. De mest almindelige typer er:

  • Plane tagvinduer
  • Kuppelformede ovenlys
  • Pyramideformede ovenlys

Lige meget hvilken type af ovenlysvinduer du skulle vælge, så monterer MC Byg dem med glæde. Det kan enten være som del af en tagrenovering eller tagudskiftning eller helt uafhængig af renovering af taget. Vi har over 40 års erfaring med montering af ovenlysvinduer, samt udskiftning af vinduer generelt. Derfor står vi gerne til rådighed, hvis du skulle være i tvivl om, hvor det vil være mest fornuftigt at montere tagvinduet. Derefter skal vi nok sørge for at montere tagvinduet, så du kan få det mest optimale lysindfald og luft.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Vores kompetente team sidder klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Herefter kan du hurtigt tage stilling til, hvorvidt det er den rette løsning for at komme i mål med din boligdrøm.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for et uforpligtende tilbud eller brug for råd og vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os i dag på telefonen 57 52 67 67 eller mail info@mcbyg.dk. Vi står til rådighed hvis du skulle have spørgsmål til montering af ovenlysvinduer, andre vinduer eller anden form for tømrerarbejde. Vi rådgiver dig også gerne i, hvilke mærker vi finder bedst ud fra de ønsker og behov, du måtte have til dine nye ovenlysvinduer.

 

Medlem af Byg Garanti

Hos os er fejl sjældne, men vi er alle mennesker, og nogle gange vil der ske fejl. Men vi sørger selvfølgelig altid for at udbedre fejlen. For at du kan føle dig mere tryg, er vi også en del af Byg Garanti. Kort sagt er det en garanti, hvor du som kunde hos os er, dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. Dernæst er du dækket for op til 150.000 kroner pr. byggesag.

Seneste nyt fra vores Facebook

Lad os hjælpe dig

Har du spørgsmål til arbejdsområder, eller søger du en entreprenør, tømrer eller en specialist, der kan rådgive dig til at komme videre med dit projekt, så ring til os på 57 52 67 67, eller udfyld kontaktformularen. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Det er meget svært at give en præcis pris på forhånd, da priser afhænger af projektets størrelse, samt materialer. Kontakt os derfor og få et gratis og uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Vi arbejder primært i Køge, Ringsted. Roskilde og omegn. Skulle du bo udenfor disse områder, er du stadig velkommen til at kontakte os. Vi har før kørt en omvej for at opfylde vores kunders boligdrømme.

Et andet tiltag vi har indført for at sikre fokus på kvaliteten, er udarbejdelsen af en kvalitetsstyringshåndbog. Det er en checkliste, vi benytter i alle vores byggesager.

Telefon
E-mail

Få et UFORPLIGTENDE tilbud

Her sidder vi klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Vi garanterer dig, at du altid modtager et oprigtigt tilbud efter præcis dine behov. Vi forsøger så vidt muligt, at du hurtigt skal modtage dit tilbud, så du hurtigere kan tage stilling til, hvorvidt vi er den rette løsning.