VINDUESUDSKIFTNING MED OVENLYSVINDUER

MONTERING AF OVENLYSVINDUER

Drømmer du om at få mere sollys ind i dit hjem? Så kan du med fordel anvende ovenlysvinduer. Ved montering af ovenlysvinduer får du mere lys ind i din bolig. Desuden giver det en følelse af åbenhed samtidig med, at det naturligvis giver mere luft i rummet, når man får monteret ovenlysvinduer. Derudover giver det dig muligheden for, at nyde den gode udsigt, da ovenlysvinduer er monteret på bygningens tagkonstruktion.

Her hos MC Byg varetager vi alle opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer, samt montering af ovenlysvinduer hos både private og erhvervskunder. Vores primære fokusområde er Køge, Roskilde, Ringsted og omegn, dog tager vi også gerne kunder der befinder sig udenfor disse områder. Du må meget gerne kontakte os, så kan vi have en uforpligtende samtale. Ring til os på 57 52 67 67 eller skriv til os på info@mcbyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vælger du at samarbejde med os, er du garanteret holdbare løsninger af høj kvalitet. Et godt resultat med selve monteringen samt tømrerarbejdet omkring vinduerne, kræver både erfaring, kreativitet samt en række håndværksmæssige og krævende løsninger. Disse kompetencer er netop det vores faglærte medarbejdere besidder, hvorfor du trygt kan samarbejde med os, når det kommer til montering af ovenlysvinduer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

    TYPER AF OVENLYSVINDUER

    Der findes flere forskellige typer af ovenlysvinduer, som hver især tjener hvert deres formål, og har forskellige effekter forbundet med sig. De mest almindelige typer er:

    Lige meget hvilken type af ovenlysvinduer du skulle vælge, så monterer MC Byg dem med glæde. Det kan enten være som del af en tagrenovering eller tagudskiftning eller helt uafhængig af renovering af taget. Vi har over 40 års erfaring med montering af ovenlysvinduer, samt udskiftning af vinduer generelt. Derfor står vi gerne til rådighed, hvis du skulle være i tvivl om, hvor det vil være mest fornuftigt at montere tagvinduet. Derefter skal vi nok sørge for at montere tagvinduet, så du kan få det mest optimale lysindfald og luft.