LAD DIG INSPIRERE

Hos MC BYG A/S har vi gennem mere end 40 år leveret godt håndværk til mange rundt omkring i det danske land.

Her kan du se nogle af de referencer vi har: Klik på billederne for at se de tilhørende gallerier og referencer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Arkitekttegnet nybyggeri under opførsel i Borup

  Arkitekttegnet nybyggeri under opførsel i Borup totalentreprise.

  Arkitekttegnet nybyggeri med plads til 12 beboere

  Totalentreprise – Arkitekttegnet nybyggeri med plads til 12 beboere opført i Vindbyholt mellem Præstø og Faxe.

  FÅ EN TILBYGNING EFTER DINE KRAV OG ØNSKER

  Det kan være svært at finde en bolig, som passer lige præcis til dine krav og ønsker. At finde en bolig er kompromisernes kunst, da man helst gerne vil have den rette beliggenhed og størrelse til den rigtige pris. Derfor må man som regel altid gå på kompromis med noget, når man skal købe ny bolig.

  Sådan kan det også være med tilbygninger. Hvis man er en stor familie eller hvis man har husdyr kræver det nødvendigvis, at tilbygningen tager højde for det. Men et eller andet sted, må nogle gå på kompromis. Da der kan forekomme faktorer, der muligvis vil stå i vejen for at få den tilbygning man ønsker. Men hos MC Byg er vi din sparringspartner, vi deler ud af vores viden og erfaring. Vi tager selvfølgelig altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, men du kan også regne med at vi er ærlige. Hvorfor vi altid giver vores mening til kende, hvis vi kan se at noget ikke kan lade sig gøre, eller hvis vi mener at en anden løsning vil være bedre økonomisk og derfor også på sigt.

  Uanset hvilken type bygning du ønsker en tilbygning til kan vi hjælpe dig. Mange af vores tilbygninger har vi lavet til sommerhuse, murermestervillaer og mange andre hustyper.

  For at du kan føle dig mere tryg, er vi også en del af Byg Garanti. Det er en garanti for dig, hvor du som kunde hos os er, dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. Sidst er du dækket for op til 150.000 kroner pr. byggesag.

  Hvis du skulle have spørgsmål til dine kommende ombygning samt tilbygning, eller anden form for tømrerarbejde, så hører vi rigtig ger fra dig. Vi kan kontaktes på tlf. 57 52 67 67 eller på vores mail info@mcbyg.dk.

  HVAD KOSTER EN TILBYGNING ELLER OMBYGNING?

  Det kan være svært at give en konkret pris på en tilbygning eller ombygning, da det afhænger af opgavens størrelse, kvalitet osv. Disse elementer er ting der spiller ind, når vi skal vores endelige vurdering af din nye bygning. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak, om hvad det er du forventer, der skal ske, og sammen får vi styr på detaljerne. Herefter sender vi gerne et uforpligtende tilbud.

  Vi har nogle særdeles tilforladelige priser, mener vi selv. Vi yder den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tager opgaven seriøst, som var det vores eget hjem. Af disse grunde kan du være helt sikker på, at det hele bliver gjort til perfektion.

  Et råd vi kan give videre er, at der er kun én ting der er værre end at sige ja til et alt for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud, der på grund af uforudsete opgaver ender med at blive dyre.

  Indhent et tilbud