Få hjælp fra en ekspert inden for renovering

Ønsker du at renovere dele af dit hus? Få hjælp fra en dygtig entreprenør med lang erfaring. Vi her murer, tømrer, elektriker og meget mere samlet ét sted.

Renovering i alle afskygninger

Med mere end 40 års erfaring i byggebranchen er MC Byg din kompetente samarbejdspartner, når du søger assistance til renovering.

Gennem vores lange erfaring i branchen har vi hjulpet både private og erhvervskunder med at realisere deres byggedrømme. Vores kompetencer spænder bredt, og ingen opgaver er for store eller for små for vores dygtige team af håndværkere.

Renovering findes i alverdens afskygninger. Vi klarer dem alle. En renovering af hus kan eksempelvis betyde alt, hvad der måtte være mellem tag og fundament eller blot et enkelt rum – eller en afkrog af et rum.

Uanset omfanget af dit behov, står vi klar til at hjælpe dig. Ring til os i dag på 57 52 67 67 eller skriv en mail til info@mcbyg.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

  Vores ekspertise rækker både til

  • Renovering af badeværelse
  • Renovering af køkken
  • Renovering af kælder
  • Renovering af tag
  • Renovering af opgang
  • Renovering af trapper


  Har du brug for assistance til en opgave, som vi ikke har stående på listen ovenfor? Tøv ikke med at kontakte os. I løbet af vores mange år i byggebranchen har vi endnu ikke oplevet at stå over for en opgave, som vores dygtige team ikke har løftet.

  Ingen opgaver er ens, men proceduren bag er ofte den samme. Og den er vi eksperter i. Hiv fat i os, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning på dit renoveringsprojekt.

  Totalrenovering af en bygning? Læg trygt ansvaret på vores skuldre

  Som serviceudbyder til erhvervskunder er vi også rustede til at påtage os større projekter i form af totalrenovering, facaderenovering eller renovering af lejlighed og fulde komplekser.

  Trænger opgangen eksempelvis til en overhaling, har vi en lang historik med renovering af trappeopgange og andre større fællesarealer i bygninger.

  Som totalentreprenør har vi samlet en bred kategori af håndværksmæssige fagligheder under én virksomhed, hvilket sikrer dig samme høje kvalitet hele vejen igennem.

  På den måde kan du trygt sætte os i gang med arbejdet og vide, at kvaliteten ikke halter i nogle dele af renoveringen, men opretholdes på samme niveau fra start til slut.

  Vælg MC Byg for en grundig og omhyggelig renovering

  Selvom enhver opgave inden for byggeri ikke er komplet ens, tilgår vi enhver arbejdsopgave med samme høje motivation og effektivitet. Vi går hverken på kompromis med resultatet eller vores tætte sparring med dig, som vi håndterer med stor positivitet, transparens og ærlighed.

  Skal MC Byg stå bag dit renoveringsprojekt?

  Giv os et kald på telefon 57 52 67 67 for at høre mere. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende og godt tilbud til dig.