Tagrenovering til erhverv og private

MC Byg står for professionel tagrenovering – vi har 40 års erfaring i branchen og en tilfreds kundeportefølje. Få skræddersyede løsninger til billige priser.

Tagrenovering – kvalitetssikkert håndværk

Søger du et dygtigt tagfirma, der kan varetage renoveringen eller udskiftningen af dit tag?

Så er du havnet hos den helt rigtige serviceudbyder. MC Byg er din kompetente samarbejdspartner, når du søger professionelle fagfolk til at ordne dit tag. Vores kompetencer spænder bredt lige fra tagudskiftning og -renovering til -reparation og -isolering.

Vi har kompetencerne til at løfte enhver opgave

Med mere end 40 års erfaring i byggebranchen har vi stiftet bekendtskab med alle de opgaver, der er forbundet med tagrenovering, og vi tør godt sige, at vi mestrer alle til punkt og prikke.

Skal vi skabe holdbare og gennemarbejdede resultater for dig? Kontakt os i dag på 57 52 67 67, eller skrive til os på info@mcbyg.dk, og lad os stå for tagrenoveringen af dit hjem, dit offentlige byggeri eller din virksomhed.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Bredt udbud under overskriften: Tagrenovering

  Tagrenovering er mange ting – og behovet for det kan være lige så varierende. Hos MC Byg er spænder vores kompetencer inden for fagområdet bredt.

  Vores serviceydelser dækker over:

  • Tagudskiftning
  • Tagreparation
  • Tagrenovering
  • Tagisolering


  Er du i tvivl om, hvorvidt vores kompetencer rækker til dit behov for tagarbejde?

  Lad dig ikke narre af vores liste ovenfor. Vi tør godt love dig, at vores evner inden for fagområdet rækker, selvom du ikke kan finde et match mellem dit behov og vores liste ovenfor.

  Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder

  1. Kan jeg hente vejledning hos jer?

  Gode råd om reparation af tag er gratis at hente hos os.

  Vi tager os gerne tiden til at indgå en dialog med dig om dit behov. Vi har stort kendskab til de enkelte materialer, og hvad der kan lade sig gøre – ressourcemæssigt såvel som økonomisk.

  Når vi har taget en snak om dit ønske til tagrenovering, går vi i gang med at skræddersy et uforpligtende tilbud til dig. Og det er ikke ensbetydende med, at du skal skrabe en formue sammen.

  Vi står bag tagrenovering til en pris, så alle kan være med.

  2. Hvilke tagtyper beskæftiger vi os med?

  Som ekspert i branchen er der ikke den tagtype, vi ikke har prøvet kræfter med – eller er specialist i for den sags skyld.

  Vi arbejder med følgende tagtyper:

  Gennem årene har vi tilegnet os stor viden om de enkelte tagtyper og ved, hvilke specifikationer de hver især rummer.

  Står du eksempelvis og overvejer at udskifte dit tagpaptag til fordel for en anden tagtype, men er usikker på en række faktorer, er du velkommen til at hive fat i os for rådgivning. Vi ved, hvilke løsninger der egner sig bedst til den givne facade, og deler dem hjertens gerne med dig.

  3. Hvor tilbyder vi tagrenovering?

  Vi tilbyder tagrenovering i Roskilde, men du kan også få tagrenovering i Køge og andre nærliggende omegne.

  Vi er villige til at køre de ekstra kilometer for vores kunder. Vi har før taget på længere ture for at kunne tilgodese vores kunders behov og virkeliggøre byggedrømme. 

  Fortæl os om dit behov for tagrenovering i dit område, så gør vi vores bedste for at finde frem til en løsning.

  Vi skelner ikke mellem kundetyperne – eller omfanget af opgaverne

  Hos MC Byg er vi stolte af at kunne tilbyde vores services til alle slags kunder. Vi hjælper især erhvervskunder med deres krævende byggeprojekter, men har også en lang portefølje med private kunder. Og med vores mange år på bagen har vi både stået bag store projekter og mindre opgaver.

  Ingen opgaver er komplet ens, og det har vi stor respekt for. Derfor kører vi aldrig samme projekt over samme kam, både hvad angår vores kontakt med dig og selve arbejdsprocessen. Du er til enhver til velkommen til at kontakt os over telefonen 57 52 67 67 eller over mail info@mcbyg.dk.

  Vi påtager os forskellige opgaver med samme store engagement

  Vi tilgår ethvert samarbejde med stor ydmyghed over for vores kunders specifikke ønsker og behov for tagreparation i Roskilde, Køge og omegn. Vi lytter med stor engagement og motivation til vores kunders efterspørgsel og skræddersyr på den baggrund et godt tilbud.

  Det eneste, som går igen i alle vores arbejdsopgaver, er vores høje arbejdsmoral og iver efter at gøre dig tilfreds. Vi har først lagt sidste hånd på værket, når du er glad for resultatet.

  Hvad koster tagrenovering? Få gode tilbud på tag

  Selvom vi udfører kvalitetshåndværk, tager vi ikke overpriser. Vores renovering og udskiftning af tag er til en pris, hvor alle kan være med.

  Når det er sagt, er det svært at give et konkret svar på, hvad en tagrenovering eller -udskiftning koster. For det afhænger af projektet. Derfor fastsætter vi prisen ud fra den enkelte opgave.

  Tagrenovering udført af kvalitetsbevidste fagfolk

  Lyder professionel og gennemarbejdet tagrenovering som noget for dig?

  Så er du ikke langt fra målet. Vi står klar til at besvare din forespørgsel med et stærkt team af højtuddannede håndværkere, som kan klare dit tag med omhyggelige og grundige hænder.

  Vi sørger for løbende at holde dig opdateret i processen, så vores samarbejde bygger på tillid, tryghed og transparens. På den måde skaber vi grobund for de bedste kundeoplevelser kombineret med et højt fagligt arbejde.

  Få et tilbud på nyt tag allerede i dag

  Er du nysgerrig på, hvad vores tagudskitningspriser ligger på? Eller vil du høre mere om dine muligheder for tagreparation i Køge eller omegn?

  Giv os et kald telefonen 57 52 67 67 for at høre nærmere. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, hvis du ønsker et tagtilbud. Gør du det, vender vi hurtigt tilbage til dig, så din tagrenovering kan skydes i gang inden længe.

  Anmeldelser

  Morten
  Morten
  Anmeld-håndværker.dk
  Læs mere
  Filsning og reparation af murværk efter demontering af gammel port i lysning i forbindelse med montering af ledhejseport. Resultatet blev super flot og falder naturligt ind med bygningens arkitektur. Rigtig godt murearbejde..
  Kenni
  Kenni
  Anmeld-håndværker.dk
  Læs mere
  Fra første kontakt på hjemmesiden til afgivelse af tilbud og udførelsen af opgaven, der har fungeret fuldstændig upåklageligt.
  Mette
  Mette
  Anmeld-håndværker.dk
  Læs mere
  Vi ønskede os en lydisolerende glasvæg til en ellers åben 1. sal. MC byg var supergode til at komme med forslag og forbedringsforslag. Væggen er blevet helt som ønsket.
  David
  David
  Anmeld-håndværker.dk
  Læs mere
  Vi har fået lavet en udbygning på vores eksisterende hus fra 1943. MC byg har været meget hjælpsomme i hele opstartsfasen og var gode at sparre med omkring materialevalg mv. Selve byggefasen er gået upåklageligt og planen er fuldt til punkt og prikke. Prisen er som aftalt og vi synes kvaliteten er i top. Kan varmt anbefales!
  Johnny
  Johnny
  Anmeld-håndværker.dk
  Læs mere
  Der blev afdække i stuen, så der ikke kom støv ind. Udvendig blev der lagt filt ud. Da vinduet var sat i blev der ryddet op og støvsuget. Man kunne slet ikke se der havde været håndværker. Det har jeg aldrig oplevet før.
  Tidligere
  Næste

  Indhent et tilbud