TAGRENOVERING I KØGE, RINGSTED, ROSKILDE OG OMEGN

NYT TAG, UDSKIFTNING ELLER RENOVERING AF TAG?

Taget på en bygning, et hus og dit hjem er ligeså vigtigt, som fundamentet og væggene. Taget har mange vigtige funktioner. Først og fremmest forhindrer det regn og fugt for at komme ind fra oven, og derfor forhindrer det også fugtskader i resten af bygningen. Derudover fungerer taget som et låg, der holder fast på varmen i bygningens rum. Med et nyt tag kan du derfor både spare på varmeregningen, og skåne miljøet.

Men taget har også en stor indflydelse på det visuelle udtryk af en bolig. Af den grund har de fleste naturligvis interesse i af taget fremstår flot, moderne og velholdt. Derfor vil det være en stor ære for os at tage hånd om din tagudskiftning, så du kan med fordel kontakte os, hvis du ønsker at hyre en professionel taglægger fra lokalområdet.

Et godt isoleret tag kan altså bidrage til at få det optimale ud af dit energiforbrug i bygningen, og kan spare dig for mange penge. Med andre ord er et velfungerende, ordentligt tag ekstremt vigtigt for et ordentligt miljø og bygningens udseende.

Vejrforholdene i Danmark er også med til at understrege vigtigheden i, at få et nyt tag, udskiftning af tag eller renovering. Fordi at vi herhjemme tit udsættes for regn, sne, og vind som alle er faktorer der gør, at taget bliver slidt. Det kan derfor efter mange år være nødvendigt med et nyt tag.

Skulle du have spørgsmål i forbindelse med din tagrenovering, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 57 52 67 67 eller mail info@mcbyg.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  UDSKIFTNING AF TAG MED EN GRUNDIG VURDERING

  Søger du et godt tilbud på en tagudskiftning, så vil vi med glæde udarbejde et fordelagtigt tilbud til dig. Det er ikke altid, det giver økonomisk mening med en tagrenovering, hvorfor det kan være nødvendigt vælge udskiftning af tag frem for tagrenovering. Du kan derfor i første omgang få vurderet dit tag, hvis ikke du kan beslutte dig, om hvorvidt taget skal udskiftes eller renoveres. Her vil der også være mulighed for at få vejledning og sparring angående valg af tagtype osv.

  FORLÆNG TAGETS LEVETID MED EN TAGRENOVERING

  Såfremt du har besluttet dig for, at du gerne vil have renoveret dit tag, så rykker vi gerne ud og hjælper dig med det praktiske arbejde. Tagrenovering er en af vores kerneydelser, hvorfor vi kan renovere langt de fleste tagtyper.

  Ved at investere i en professionel tagrenovering forlænges tagets levetid med flere år. Vi anbefaler altid, at få en professionel taglægger til at udføre arbejdet, da der skal tages hensyn til de mange faglige elementer. Det kan være svært at sælge et hus, hvis taget bl.a. er i dårlig stand eller hvis der har været fejl ved tagkonstruktionen.

  Det er derfor altid en god ide at få foretaget en professionel renovering af tag, hvis du i fremtiden ønsker at sælge dit hus.

  ET NYT UDSEENDE MED ET NYT TAG

  Hvis du ønsker et helt nyt tag, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det. Ved at få etableret et nyt tag, giver det dig muligheden for at give dit tag et helt nyt udseende, og medvirke til at hæve værdien af dit hus.

  Blandt andet er etableringen af en eller flere kviste meget populære. En etablering af kvist kan give dig et utroligt lysindfald, så hvis du har en mørk 1. sal kan dette lyse rummet gevaldigt op, og give en bedre rumfornemmelse. Ydermere vil det give dig ekstra kvadratmeter, som vil være med til at øge værdien på dit hus.

  Nyt tag giver dig også muligheden for, at kunne etablere loft til kip, eller måske kombinere det med ovenlysvinduer. Med andre ord får du ved et helt nyt tag, muligheden for at vælge mellem mange flere muligheder.

  Mulighederne er mange. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på tlf: 57 52 67 67 eller mail info@mcbyg.dk.

  PROFESSIONEL TAGLÆGGER

  Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker en tagrenovering eller et nyt tag, inden for den nærmeste fremtid. Hos MC Byg har vi stor erfaring med alle former for tagrenovering og tagudskiftning, og vi sikrer dig dermed et resultat af højeste kvalitet. I løbet af vores mange års erfaring har vi opnået kendskab og viden om flere forskellige materialer, der kan bruges til udskiftning af tag og tagrenovering, hvilket er følgende:

  Ved tagudskiftning anvender vi alt fra banevareundertag til fast undertag, ligesom vi naturligvis også klarer isoleringen. Med den rigtige isolering opnår du et bedre indeklima, til gavn for både velvære og varmeregning. Et nyt tag gør altså mere, end blot at sikre et behageligt klima indendørs – det kan også mærkes på pengepungen på længere sigt.

  VI UDFØRER TAGRENOVERING I ROSKILDE, KØGE, RINGSTED OG OMEGN

  Vores primære fokusområde er på Midtsjælland, dog tager vi os også gerne af kunder der befinder sig udenfor vores primære områder. Du må meget gerne kontakte os, så kan vi have en uforpligtende samtale. Ring til os på57 52 67 67 eller skriv til os på info@mcbyg.dk., så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  TILBUD PÅ TAG – HVAD KOSTER EN TAGRENOVERING?

  Det kan være svært at give en konkret pris på en tagrenovering eller et nyt tag, da det afhænger af opgavens størrelse, kvalitet osv. Disse elementer er ting der spiller ind, når vi skal vores endelige vurdering af jeres nye tag. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak, om hvad det er du forventer, der skal ske, og sammen får vi styr på detaljerne. Herefter sender vi gerne et uforpligtende tilbud.

  Vi har nogle særdeles tilforladelige priser, mener vi selv. Vi yder den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tager opgaven seriøst, som var det vores eget hjem. Af disse grunde kan du være helt sikker på, at det hele bliver gjort til perfektion.

  Et råd vi kan give videre er, at der er kun én ting der er værre end at sige ja til et alt for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud, der på grund af uforudsete opgaver ender med at blive dyre.