Tagudskiftning og tagrenovering i Køge – og resten af Sjælland

Vi er medlem af:

Udskiftning eller renovering af tag

Taget på en bygning, et hus og dit hjem er mindst lige så vigtigt, som fundamentet og murene. Taget forhindrer først og fremmest regn og fugt i at komme ind fra oven, og forhindrer derved fugtskader i resten af bygningen. Derudover fungerer taget som et låg, der holder fast på varmen i bygningens rum. Et godt isoleret tag kan altså også bidrage til at få det optimale ud af energiforbruget i bygningen, og kan spare dig mange penge. Med andre ord er et velfungerende, ordentligt tag ekstremt vigtigt for et ordentligt miljø i den bygning, som det dækker over.

Vejret i Danmark tærer på taget. Regn, slud og vind gør at taget bliver slidt. Efter mange års slid kan det være nødvendigt med en tagudskiftning.

MC Byg udskifter dit tag

Hos MC Byg har vi stor erfaring inden for tagudskiftning og vi sikrer dermed et resultat af højeste kvalitet. I løbet af al den erfaring vi har opnået, har vi fået kendskab og viden om mange forskellige materialer, der kan bruges til tagudskiftning, hvilket er følgende:

  • Tegl
  • Beton
  • Eternit
  • Skifer
  • Stålplader

Ved udskiftning af tag anvender vi alt fra banevareundertag til fast undertag, ligesom vi naturligvis også klarer isoleringen. Med den rigtige isolering opnår du et bedre indeklima til gavn for både velvære og varmeregning. En tagudskiftning gør altså mere, end blot at sikre et behageligt klima indendørs – det kan også mærkes på pengepungen på længere sigt.

Ønsker du et tilbud inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

Utæthed

Hvis taget er utæt, kan det have alvorlige konsekvenser for tagkonstruktionen og resten af huset, herunder murene, stuens gulve og andet. Utætheden kan nemlig medføre vandskader i huset, der kan have mange kostbare konsekvenser for huset, men også for beboernes helbred. Derfor er det meget vigtigt at handle hurtigt, hvis du opdager, at taget er utæt. Du kan læse mere i Bolius’ fagartikel om alvorligheden ved utætheder og skader på tage.

Kontakt os for tagudskiftning

Vi tilbyder professionel vejledning inden for tagudskiftning, så du er sikker på at få den løsning, der passer til netop dit behov og ønsker. Har du selv ideer, er de naturligvis udgangspunktet, men vi er ikke bange for at sige vores mening, hvis vi mener, vi har et mere langtidsholdbart og energiøkonomisk, og dermed fordelagtigt, forslag. Du er meget velkommen til at ringe til os på 57 52 67 67 for at høre mere. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Seneste nyt fra vores Facebook

Kontakt MC BYG for yderligere information

Har du spørgsmål til arbejdsområderne, eller har du brug for en entreprenør eller tømrer, der kan rådgive dig til at komme videre med dit projekt, så ring til os på 57 52 67 67, eller udfyld kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Priser afhænger af projektets størrelse, samt materialer og der er derfor aldrig en fast pris – ring derfor for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Et andet tiltag vi har indført for at sikre fokus på kvaliteten, er udarbejdelsen af en kvalitetsstyringshåndbog. Det er en checkliste, vi benytter i alle vores sager.

Telefon
E-mail

Få et tilbud inden for 24 timer

Her sidder vi klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Vi garanterer dig, at du får et tilbud inden for 24 timer. På den måde kan du hurtigt tage stilling til, hvorvidt vi er den rette løsning.