Tagrenovering i Køge, Ringsted, Roskilde og omegn

Vi er medlem af:

Udskiftning eller renovering af tag

Taget på en bygning, et hus og dit hjem er mindst lige så vigtigt, som fundamentet og murene. Taget forhindrer først og fremmest regn og fugt i at komme ind fra oven, og forhindrer derved fugtskader i resten af bygningen. Derudover fungerer taget som et låg, der holder fast på varmen i bygningens rum.

Et godt isoleret tag kan altså også bidrage til at få det optimale ud af energiforbruget i bygningen, og kan spare dig mange penge. Med andre ord er et velfungerende, ordentligt tag ekstremt vigtigt for et ordentligt miljø i den bygning, som det dækker over.

Vejret i Danmark tærer på taget. Regn, slud og vind gør at taget bliver slidt. Efter mange års slid kan det være nødvendigt med en tagudskiftning.

MC Byg udskifter dit tag

Hos MC Byg har vi stor erfaring inden for tagudskiftning og vi sikrer dermed et resultat af højeste kvalitet. I løbet af al den erfaring vi har opnået, har vi fået kendskab og viden om mange forskellige materialer, der kan bruges til tagudskiftning, hvilket er følgende:

 • Tegl
 • Beton
 • Eternit
 • Skifer
 • Stålplader

Ved udskiftning af tag anvender vi alt fra banevareundertag til fast undertag, ligesom vi naturligvis også klarer isoleringen. Med den rigtige isolering opnår du et bedre indeklima til gavn for både velvære og varmeregning. En tagudskiftning gør altså mere, end blot at sikre et behageligt klima indendørs – det kan også mærkes på pengepungen på længere sigt.

Medlem af Byg Garanti

Vi laver heldigvis meget sjældent fejl, dog er vi også kun mennesker, så vi ved at det kan ske. Derfor har vi valgt at være medlem af Byg Garanti, det gør at du som kunde hos os er dækket i op til 3 år ved synlige skader, og i op til 10 år ved synlige skader.
Ydermere er du dækket i op til 150.000 kr., så du kan trygt vælge os til din næste tagrenovering.


Vi udfører tagrenovering i Køge, Ringsted, Roskilde & omegn

Vores primære fokusområde er disse områder, dog tager vi også gerne af kunder der befinder sig udenfor disse områder. Du må meget gerne kontakte os, så kan vi have en uforpligtende samtale. Ring til os på 57 52 67 67 eller skriv til os på info@mcbyg.dk, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Hvad koster tagrenovering?

Der er meget forskel på typer af tage, der kan være forskel i størrelse, kvalitet, sort, osv. Alt dette spiller ind når vi skal give vores endelige vurdering af jeres tagrenovering. Du kan kontakte os, så tager vi en snak om hvad det er i forventer der skal ske, og vi får styr på nogle detaljer. Så sender vi gerne et uforpligtende tilbud, inden for 24 timer.

Vi har nogle særdeles tilforladelige priser mener vi selv. Vi yder den højeste kvalitet til middel pris. Vi tager opgaven som var det ved vores eget hjem, på den måde kan du være helt sikker på at det hele bliver gjort til perfektion.

Et råd vi kan give videre er, at der er kun én ting der er værre end at sige ja til et alt for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud, der på grund af uforudsete opgaver ender med at blive dyre.

Ønsker du et tilbud inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

  Utæthed

  Hvis taget er utæt, kan det have alvorlige konsekvenser for tagkonstruktionen og resten af huset, herunder murene, stuens gulve og andet. Utætheden kan nemlig medføre vandskader i huset, der kan have mange kostbare konsekvenser for huset, men også for beboernes helbred.

  Derfor er det meget vigtigt at handle hurtigt, hvis du opdager, at taget er utæt. Du kan læse mere i Bolius’ fagartikel om alvorligheden ved utætheder og skader på tage.

  Kontakt os for tagudskiftning

  Vi tilbyder professionel vejledning inden for tagudskiftning, så du er sikker på at få den løsning, der passer til netop dit behov og ønsker. Har du selv ideer, er de naturligvis udgangspunktet, men vi er ikke bange for at sige vores mening, hvis vi mener, vi har et mere langtidsholdbart og energiøkonomisk, og dermed fordelagtigt, forslag.

  Du er meget velkommen til at ringe til os på 57 52 67 67 for at høre mere. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Seneste nyt fra vores Facebook

  Kontakt MC BYG for yderligere information

  Har du spørgsmål til arbejdsområderne, eller har du brug for en entreprenør eller tømrer, der kan rådgive dig til at komme videre med dit projekt, så ring til os på 57 52 67 67, eller udfyld kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Priser afhænger af projektets størrelse, samt materialer og der er derfor aldrig en fast pris – ring derfor for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

  Vi arbejder primært i Køge, Ringsted, Roskilde og omegn. Skulle du bo udenfor disse områder, og har lyst til at snakke med os, så er du stadig mere end velkommen til at kontakte os.

  Et andet tiltag vi har indført for at sikre fokus på kvaliteten, er udarbejdelsen af en kvalitetsstyringshåndbog. Det er en checkliste, vi benytter i alle vores sager.

  Telefon
  E-mail

  Få et tilbud indenfor 24 timer

  Her sidder vi klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Vi garanterer dig, at du får et tilbud inden for 24 timer. På den måde kan du hurtigt tage stilling til, hvorvidt vi er den rette løsning.