Tilbygning – Få et flot resultat med hjælp fra erfarne fagfolk

Tag fat i MC Byg, når du søger en ekspert til at iværksætte din tilbygning. Mere end 40 års erfaring i byggebranchen og samarbejde på tværs af fagligheder.

Ny tilbygning? Vælg en totalentreprenør

Har du planer om en ny tilbygning til dit hus, og søger du en dygtig entreprenør til at realisere dine byggedrømme?

Med mere end 40 års erfaring i byggebranchen står MC Byg klar til at hjælpe dig, når du pønser på en tilbygning til sommerhus, din helårsbolig eller et helt tredje sted.

Siden vores opstart som entreprenørvirksomhed, har vi specialiseret os i en bred kategori under overskriften byggeri. Vi har igennem vores lange virksomhedshistorie hjulpet en bred kundeportefølje med at omsætte deres byggeplaner til virkelighed – erhvervskunder såvel som private kunder.

Hvis du skulle have spørgsmål til din kommende tilbygning, eller anden form for tømrerarbejde, så hører vi rigtig gerne fra dig. Vi kan kontaktes på 57 52 67 67 eller skriv en mail til info@mcbyg.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

  En tilbygning til priser på laveste etage

  At investere i en tilbygning til dit parcelhus eller forlænge din udestue med en tilbygning kan være en dyr affære. Det kræver ofte en bred vifte af håndværkere, fordi arbejdet kræver ekspertise fra flere fagområder.

  Hos MC Byg banker vi de fordomme til jorden. Som totalentreprenør råder vi over en bred vifte af håndværksmæssige kompetencer. Vi har både kompetente murere, tømrere, elektrikere og endnu flere fagligheder repræsenteret på vores hold.

  Det betyder, at du ikke skal hyre forskellige firmaer, når du skal i mål med tilbygningen. Vælger du at indgå i et samarbejde med os, stiller vi den relevante arbejdskraft til rådighed til en fornuftig pris.

  Lad én professionel entreprenør stå for dit projekt

  At hyre en totalentreprenør til at iværksætte din tilbygning kan spare dig for både tid, kræfter og penge. Samtidig er du også garanteret høj kvalitet hele vejen igennem.

  Når de samme skarpe virksomhedsøjne har været på arbejdet i form af forskellige faglige hænder, vil samme høje standard smitte af på det samlede resultat – uanset om vi har haft en af vores elektrikere, murere, tømrere eller alle tre koblet på projektet.

  Desuden kan du også overlade koordineringen og styringen af arbejdet trygt til os, så du heller ikke behøver være tovholder mellem de forskellige fagenterpriser.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Har du brug for at høre mere om vores ekspertise inden for tilbygninger, har du brug for vejledning i din byggeplan, eller mangler du en tilbygningspris?

  Hos MC Byg er vi altid parate til at hjælpe dig videre med dit byggeprojekt, uanset om du har brug for en faglig sparringspartner eller en effektiv håndværker.

  Gennem årene har vi hjulpet både erhverskunder og private kunder med at realisere deres byggedrømme, og vi går lige så højt op i kundetilfredshed som et solidt resultat. Begge dele er kernen i vores arbejde.

  Udfyld kontaktformularen eller kontakt os på telefon 57 52 67 67 for at høre mere. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.