Tømrer Frederiksberg

Tømrer på Frederiksberg med effektivitet, kundetilfredshed og 100% ærlighed i centrum. Bliv klogere på vores arbejde og værdier her.

Tømrer Frederiksberg – din professionelle samarbejdspartner

Skal du påbegynde et erhvervsbyggeri? Eller har du en drøm om at få renoveret din bolig? MC Byg er et tømrerfirma på Frederiksberg, der har eksisteret i mere end 40 år. 

Vi er kendt for vores kvalitetshåndværk og høje kundetilfredshed. Vores erfaring med erhvervsbyggerier er stor, og vi har været med til at opføre alt fra kontorbygninger og industribygninger til større lejlighedskomplekser.

Vores store erfaring med erhvervskunder kan være en af grundene til, at du som privatkunde, skal vælge os. Det er bl.a., fordi store komplekse byggeprojekter kræver stor professionalisme, hvor arbejdet er udført i den højeste kvalitet. 

Vi har altid et godt og personligt tilbud i ærmet til dig. Kontakt os over telefonen 57 52 67 67, eller udfyld vores kontaktformular i dag. Så vil vi tage den indledende samtale, og starte processen for at få realiseret dine byggedrømme.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Høj kundetilfredshed og kvalitetshåndværk går hånd i hånd

  Når du hyrer os til et byggeprojekt, tør vi godt garantere dig, at du ender ud med et godt og tilfredsstillende resultat. Kvalitet er omdrejningspunktet for alt, vi laver – det gælder lige fra vores eget håndværk til de underleverandører, vi gør brug af.

  Gennem de 40 år, vi har været inden for tømrerbranchen, har vi fundet os en række af samarbejdspartnere i form af VVS’ere, malere, el-installatører og murere, der leverer den samme høje standard, som vi selv gør. Hver eneste gang.

  Leder du efter en lokal tømrer på Frederiksberg, som du kan stole på og trygt overlade hele byggeprocessen til? Så er du landet det rette sted.

  Få hjælp af din tømrer på Frederiksberg til alle typer af erhvervsbygninger

  Skal du i gang med at opføre nye boliger? Eller har du brug for at få bygget en ny kontorbygning eller industribygning til din egen virksomhed?

  Så hører vi altid gerne fra dig og udarbejder gerne et godt tilbud til dig. Vores vigtigste mission er, at du føler dig tryg, velvidende at du er i professionelle hænder hos vores tømrerfirma på Frederiksberg – og ikke mindst at du ender ud med et resultat, du er mere end tilfreds med.

  Kontakt os gerne allerede i dag

  Vi er nemme at få fat på, hvis du giver os et kald på telefon 57 52 67 67. Du har også den mulighed at skrive til os på mail info@mcbyg.dk.

  Vi håber at høre fra dig og ser frem til at hjælpe dig med dit byggeri.

  Indhent et tilbud