Tømrer Greve

Når dine boligdrømme skal forvandles fra skitse til et færdigt hus, står din tømrer i Greve klar til at hjælpe med hele processen. Vi er et professionelt entreprenørfirma, der tilbyder dig:

Tømrer Greve – kvalitet og kundetilfredshed

Har du længe drømt om at renovere dit hus eller få lavet en spritny tilbygning? Lad det ikke blot blive ved snakken, men tag første skridt i dag. Når du kontakter os, tager vi en uformel snak om dit projekt, og hvad dine tanker og behov er.

Med over 40 år i branchen kan vi ikke kun udføre arbejdet til perfektion – vi kan også være den rådgivende part, der sikrer tryghed for dig. Vi har samarbejde med både Rockwool, Dansk Byggeri, Energivejlederen og BMI RoofPro, hvilket gør os til en pålidelig partner i dit næste byggeprojekt.

Kundetilfredshed er drivkraften i vores arbejde, og det arbejder vi hårdt for hver eneste dag.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Vi varetager både tømreropgaver i Greve og hele entrepriser

  Når du skal have udskiftet dit tag eller bygget et helt nyt hus fra bunden, kan MC Byg rykke ud med værktøjskassen fyldt af faglighed.

  Vi hjælper både private og erhverv, og det er os ligegyldigt, om du skal have hjælp til en mindre tømreropgave eller ønsker os som koordinerende part på et længerevarende projekt.

  For at skabe den mest gnidningsfri proces for vores kunder har vi samlet et bredt team med forskellige kompetencer, så vi altid har den rette profil til opgaven. Det gør både kommunikationen nemmere og minimerer det samlede tidsaspekt.

  Få 3 års garanti på dit projekt

  Når vi varetager din tømreropgave i Greve, gør vi det med professionelle slutresultater for øje. Vi har fuld forståelse for, hvad det kræver af dig at have håndværkere på matriklen – og derfor gør vi alt for at udføre arbejdet rigtigt første gang.

  Skulle der mod forventning opstå problemer efterfølgende, har vi 3 års garanti gennem samarbejde med Byg Garanti. På den måde er du som kunde dækket i op til 3 år ved synlige skader og op til 10 år, når det gælder ikke synlige-skader.

  Hos MC Byg kvalitetssikrer vi samtlige projekter ned til sidste skrue.

  Altid kundevenlige priser hos din tømrer i Greve

  Efter vores mening bør det ikke koste spidsen af en jetjager at få ordnet tømreropgaver. Vi kører derfor altid med fair priser, så du kan få kompetent hjælp, der samtidig er af høj kvalitet.

  Vores lave priser er altid kombineret med et veludført stykke arbejde, hvor dine drømme er i centrum.

  Når vi påbegynder et samarbejde med dig, oplyser vi dig om pris og samlet tidshorisont for projektet, så du ved, hvad du kan regne med. Det, oplever vi, giver det bedste grundlag for processen.

  Kontakt os allerede i dag på telefon 57 52 67 67 og få kyndig hjælp fra din tømrer i Greve.

  Indhent et tilbud