Tømrer Haslev

Når dine byggedrømme skal føres ud i livet, så er det MC Byg, du skal kalde på. Vi er din lokale tømrer i Haslev, og har over 40 års erfaring indenfor byggebranchen.

Din professionelle og kompetente tømrer i Haslev

Som din lokale tømrer i Haslev, står vi parate til at hjælpe med alt fra renovering af dit hus, til nybyg, til at klare de mindre tømreropgaver. Når du kontakter os med henblik på at stå for dit byggeprojekt, får du et tømrerfirma, der tage højde for dine behov og ønsker, samtidig med at bidrage med høj faglighed og kvalitet. Det kalder vi professionelt tømrerarbejde.

Vi er et entreprenørfirma med stor erfaring og en endnu større viden omkring tømrerarbejde. Vores ekspertise og rådgivning sikre dig tryghed, gennem hele byggeprocessen, dette er uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Med MC Byg får en byggepartner med øje for dine drømme og evner til at realisere dem. Vi er står klar til at hjælpe dig, når du har brug for en tømrer i Haslev.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Du er sikret høj kvalitet og høj faglighed

  Der er ikke den tømreropgave vi ikke kan løse for dig. Vi har stor erfaring, både med mindre tømrerprojekter og store entrepriser, og vi har gennem årerne hjulpet et utal af glade og tilfredse kunder.

  Det er vigtigt for os, at processen er så gnidningsfri, som overhovedet mulig. Derfor vægter vi klar og tydelig kommunikation højt. Vi bidrager samtidig med en bred vifte af kompetencer og samarbejdspartnere, således at de altid er de bedste, du har med om bord på dit byggeprojekt.
  Dansk Byggeri, Rockwool, Byg Garanti, BMI RoofPro og Energivejlederen, er nogle af de samarbejdspartnere hvilken er din garanti for den højeste kvalitet til din opgave.

  Du er derfor i gode og trygge hænder, når du vælger os, til at stå for din næste tømreropgave.

  Få MC Byg til at stå for hele entreprisen

  Trænger dit hjem til en kærlig hånd? Eller har i brug for mere plads derhjemme? Så MC Byg stå for projektet.

  Det kan virke noget uoverskueligt og besværligt at skulle stå med renovering eller tilbygning helt selv. Med vores solide erfaring gennem de sidste 40 år, kan vi hjælpe dig gennem hele processen, helt fra den spæde start til den storslåede afslutning på det hele.

  Når vi står for hele din entreprise, får du ikke bare kompetente og erfarne tømrere, men også en sparrings partner, der kan vejlede og rådgive dig til opnå din bygge drøm. Vi vægter kvalitet, kommunikation og kunderelationer højt, hvilket vores arbejde bærer stor præg af.

  Står du tilbage med spørgsmål til, hvordan vi kan realisere din byggedrøm, eller spørgsmål vedrørende arbejdsopgaver? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 57 52 67 67 eller send os en mail på info@mcbyg.dk

  Få en god pris på dit byggeprojekt

  Det kan være svært på stående fod, at give en pris på netop dit byggeprojekt. Derfor er vores priser altid skræddersyet efter den individuelle opgave, så du ikke kommer til at betale for meget. For os er det vigtigt at vores arbejde er udført i høj kvalitet og med kyndig hjælp, men som stadig er til at betale.

  Vi sørger altid for, at oplyse dig om prisen og tidshorisonten, inden vi indgår et samarbejde og påbegynder udførelsen af opgaven.

  Du kan kontakte os allerede i dag og få saglig og professionel hjælp af en tømrer i Haslev.

  Indhent et tilbud