Tømrer Hvidovre

Få opfyldt alle dine boligdrømme med en tømrer i Hvidovre. Hos MC Byg har vi 40 års erfaring i branchen og hjælper både privat- og erhvervskunder. Læs her.

MC Byg – din professionelle tømrer på Hvidovre

Har du brug for kyndig hjælp til tømreropgaver i Hvidovre? Så står MC Byg klar til at trække i arbejdsbukserne.

Uanset om det gælder en mindre tilbygning eller det store entrepriseprojekt, rykker vi ud med vores hold af tømrere, der er både omhyggelige og kompetente. Vi hjælper med alle dele af projektet – fra den spæde idé til det endelige byggeri står færdigt.

Vil du være den næste i rækken af tilfredse kunder? Så kontakt din lokale tømrer i Hvidovre ved at ringe på telefon 57 52 67 67 eller skrive en mail til os på info@mcbyg.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Tømrer Hvidovre – priser i bund og kvalitet i top

  Når du hyrer MC Byg til at løse tømreropgaver hos dig, er du garanteret et veludført stykke arbejde til fair og kundevenlige priser.

  Vi er passioneret omkring vores fag og stræber altid efter et resultat, der matcher dine drømme. Derfor lytter vi til dig og informerer dig grundigt løbende, så der ikke opstår misforståelser. Det gælder både tidsperspektiv og den aftalte pris.

  Med din tømrer i Hvidovreundgår du uforudsete overraskelser ved målstregen – for os er dialog vejen frem for et godt samarbejde. Vi samarbejder desuden med Byg Garanti, hvilket betyder, at du er dækket ved synlige skader i op til tre år og op til 10 år ved ikke-synlige skader.

  Din tømrer i Hvidovre har kundetilfredshed i fokus

  Hos MC Byg er kunderne altid omdrejningspunktet. Derfor arbejder vi dagligt på at skabe de bedste kunderelationer, hvor værdier som tryghed og tillid er nøgleord.

  For at sikre 100 % kundetilfredshed udfører vi først og fremmest vores arbejde til perfektion. Der skal ikke være en finger at sætte på de resultater, vi har skabt, når vi vinker farvel efter en endt opgave.

  Derudover gør vi en dyd ud af at tage kunden med på råd fra start til slut. Vi udfører aldrig noget, uden at du som kunde er indforstået med løsningen – og har sagt god for det. Vores samarbejde består af dine ønsker i samspil med vores faglige kompetencer.

  færdig bolig
  Håndværker

  Vi kan sørge for hele entreprisen

  MC Byg er et tømrerfirma, der skiller sig ud fra mængden. Det gør det, fordi vi kan løfte hele entrepriseprojektet takket være vores hold af dygtige fagmænd.

  Selv ved store entrepriseprojekter har vi specialiserede håndværkere, der kender hver en gren af byggebranchen. Der vil sige, at der ikke skal trækkes på kræfter udefra – vi har alle kompetencer i huset.

  Og hvad betyder det for dig? Det har den fordel, at forløbet beror på et trygt grundlag. Vi kan nemt beregne tidshorisont og pris samt tage en løbende dialog med samtlige håndværkere.

  Vil du gerne have bygget en ny carport? Eller skal huset have en splinterny tilbygning? Så få en lokal tømrer i Hvidovre med på holdet og få opfyldt alle dine byggedrømme.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

   Indhent et tilbud