Tømrer Ishøj

Her kan du læse mere om hvorfor MC Byg skal være din tømrer i Ishøj. Vi er gode til at realisere dit projekt.

Tømrer Ishøj tilbyder arbejde af højeste kvalitet

Går du og mangler en tømrer til dit nye projekt? MC Byg er en lokal tømrer i Ishøj, og vi går meget op i at sikre højt kvalitet af vores udførte arbejde. Vi samarbejder med Rockwool, Dansk Byggeri, Energivejlederen og BMI Roofpro. Det sikrer os, at vi kan håndtere diverse typer opgaver, og løse dem af bedste kvalitet.

Som lokal tømrer i Ishøj tilbyder vi både, at udføre arbejde til privatkunder og erhvervskunder.

Nogle spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular og få et skarpt tilbud. Vi lover at vende tilbage hurtigst muligt

  Sammen er vi en del af noget større

  Mange års erfaring

  Hos MC Byg har vi mere end 40 års erfaring indenfor branchen. Vi har igennem mange år opbygget et stort kendskab til det arbejde vi udfører, som gør, at vi kan løse alle de typer opgaver, som du går og drømmer om. Vi har igennem de mange år i branchen udført store opgaver for større firmaer, og små opgaver for private kunder. Vores erfarne og uddannede tømrer ved hvad de laver, og der er ikke en finger, at sætte på deres arbejde. Der er ikke den type opgave, som vi ikke kan løse, så du kan lade dine tanker få frit løb i jagten på dit drømmeprojekt.

  Som det kan ses på Anmeld Håndværker har vi flere tilfredse kunder, som henviser til os. Vores vigtigste opgave er at sikre, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, som vi udfører for dem, og at vi sammen opnår det mål, som du har.

  Tømrer i Ishøj løser alle typer entreprise opgaver

  Vores samarbejde med forskellige virksomheder gør, at vi kan tilbyde vores kunder hjælp indenfor alle entreprise opgaver. Det indebærer, at vi kan tilbyde vores kunder hjælp med:

  Dette gør altså at vi er fleksible overfor alle typer opgaver, du som kunde har. Du kan ligeledes føle dig sikker, da vi indenfor hver opgave har speciallister, som sikrer dig et veludført og kvalitetssikret arbejde. Vi er en tømrer, som kan løse alle typer opgaver indenfor faget. 

  Entreprenør med garanti

  Byg garanti

  Hos MC Byg er vi medlem af Byg Garanti. Det har vi valgt at være for at stille en sikkerhed hos vores kunder. Som medlem af Byg garanti kan vi sikre, at vores kunder er dækket i op til 3 år for synlige skader, og i op til 10 år for ikke synlige skader. Du er ligeledes dækket for op til 150.000kr. pr. byggesag igennem os. Dette sikrer dig en sikkerhed og form for forsikring, når du får udført arbejde af os.

  INdhent tilbud

   Professionelt arbejde med kunderne i fokus

   Vi er konstant i kontakt med vores kunder, for at sikre enighed omkring arbejdet. Vi ligger meget tid i og drøfte vores kunders ideer og tanker, og samtidig komme med egne forslag til projektet. Vi gør meget ud af, at lytte til vores kunders ideer, og komme med eventuelle forslag og tanker som vi som professionelle har omkring deres byggeprojekt.

   Hvis du går med tanken om et nyt byggeprojekt, så tøv ikke. Giv os et kald på 57 52 67 67, eller skriv os en mail på info@mcbyg.dk. Vi vil prøve, at besvare din mail, så hurtigt som muligt. Du kan ligeledes udfylde kontaktformularen, og så vil vi tage kontakt til dig så hurtigt som muligt.

   Indhent et tilbud