Tømrer København

MC Byg udfører alle former for byggeprojekter. Her på siden kan du læse mere, om hvorfor vi skal være din lokale tømrer i København.

Tømrer København – når du går efter kvalitetshåndværk

Skal du have opført et erhvervsbyggeri som en kontorbygning eller et industribyggeri? Måske er du som privatperson på udkig efter professionel hjælp til at realisere din byggedrøm?

Hos MC Byg har vi været inden for byggebranchen i mere end 40 år. Vi har hjulpet et hav af erhvervskunder og privatkunder med deres byggeprojekter og boligprojekter – og vil du gerne være den næste tilfredse kunde i rækken, står vi også klar til at hjælpe dig. Du kan få vores hjælp til dit kommende byggeprojekt i København.

Med vores hjælp får du kvalitet og professionalisme hele vejen rundt. Og vi kan trygt love dig, at vi altid giver et gratis og helt uforpligtende tømrer tilbud. Kontakt os på 57 52 67 67 eller kontakt os over vores kontaktformular.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Hvad kan du få hjælp til hos vores tømrerfirma i København?

  Der er ikke det byggeprojekt, vi ikke gerne udfører for dig.

  Det gælder, hvad enten du skal have renoveret en række boliger, eller du skal have opført en ny kontorbygning eller et nyt lejlighedskompleks. Takket være vores årelange erfaring inden for byggebranchen har vi prøvet kræfter med lidt af hvert, og der er ikke den byggeopgave, vi ikke gerne tager på os.

  Vores fokus ligger primært hos erhvervskunder inden for byggebranchen, men tager du kontakt til os som privatkunde, fordi du mangler en dygtig tømrer i København, er vi ikke bleg for også at hjælpe dig med dit tømrerarbejde.  

  Garanti på kvalitetsarbejde hele vejen rundt

  Gennem årene har vi arbejdet sammen med en lang række af leverandører.

  Vi har fået stablet et godt samarbejde på benene med forskellige el-installatører, VVS’ere og malere, der alle kan leve op til vores høje krav om kvalitetshåndværk. Når du hyrer os som dit tømrerfirma i København, kan du vide dig sikker på, at du er i trygge og professionelle hænder – hele vejen rundt.

  Alt det entreprenørarbejde, du får udført i samarbejde med os, bliver udført til punkt og prikke efter vores principper. Vi vægter kvalitet og kundetilfredshed højt, og det er altid i centrum for det tømrerarbejde, vi udfører i samarbejde med dig.

  Tillid og tryghed er nøgleord hos din tømrer i København

  Vi lever af tilfredse kunder i vores tømrerfirma.

  Det er vores fornemmeste opgave at sikre os, at du kan føle dig tryg, når du samarbejder med os. Når vi lover dig høj kvalitet, får du leveret høj kvalitet. Og når vi giver dig en deadline, lever vi op til vores aftale.

  Du er ikke alene i professionelle hænder, når du sætter os på et byggeprojekt. Du er også i trygge hænder, hvor der er styr på alt fra A til Z.

  Få et godt tilbud fra din tømrer i København

  Vil du gerne have os til at give en pris på et stykke tømrerarbejde? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

  Du kan fange os på telefon 57 52 67 67, eller du kan sende en mail afsted til os på info@mcbyg.dk.

  Indhent et tilbud