Tømrer Køge

Byens tømrer i Køge med fokus på kvalitet, tillid, ærlighed. Vi hjælper dig med dit tømrerarbejde udført i topklasse 

MC Byg er din lokale Tømrer Køge

Vi er et tømrerfirma i Køge med stor en passion for effektivt håndværk af højeste kvalitet. Vi er eksperter i at udføre alle former for tømrerarbejde for både private og erhvervskunder. 

Har du brug for en tømrer i Køge? Kan du ringe til os! Vi sørger for at fuldføre opgaven med et mere end tilfredsstillende resultat. Ring til os nu på telefonen 57 52 67 67, eller skriv til os på info@mcbyg.dk.

Billig tømrer i Køge med prisgaranti

Nu tænker du nok, prisgaranti? Jeps, du læste rigtigt. MC Byg er en lokal tømrer i Køge, som sætter en ære i at udføre dit tømrerarbejde til de bedste priser. Vi er medlem af Byg Garanti. Det betyder for dig, at du som kunde hos os er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Erfaren tømrer i Køge

  Mogen etablerede MC Byg A/S helt tilbage i 1988 opførte MC BYG A/S, hvor fokusset lå på kvaliteten i vores tømrerarbejde og kundernes tilfredshed med det udførte arbejde. Disse egenskaber står den dag i dag ved stærkere end nogensinde. Egenskaberne har sønnen René nemlig taget med i hans overtagelse af virksomheden i 2014. 

  “Like Father – Like Son” kom dengang til udtryk, da det var tydligt at René var vokset op omkring de samme menneskelige og professionelle værdier som sin far.

  Med over 40 års erfaring indenfor tømrerbanchen, kan vi med sikkerhed i stemmen fortælle, at det især er denne erfaring du vil få glæde af, når vi udfører vores tømreropgaver for dig. Vores tømrerfirma i Køge er kun blevet større og bedre, og med vores mere end 25 ansatte, kan MC Byg i dag tilbyd løsninger indenfor alle typer af entrepriser.

  Tømrer i Køge med 100% kundetryghed

  Vi har lært gennem vores mange år i tømrerbranchen, hvor vigtigt det er at lytte til vores kunders ønsker og behov. Det er noget, som vi hele tiden har haft fokus på, siden stiftelsen af vores tømrerfirma i Køge. 

  Den gode kommunikation sikrer det bedste slutresultat for dig som vores kunde, men også for os selv. Derfor er det vigtigt for os, at du kan føle dig 100% tryg ved at lade os udføre arbejdet. 

  Under udførelsen sørger vi selvfølgelig for en grundig kommunikation, så du under hele byggeprojektet vil være velinformeret om, hvad der kommer til at ske.

  Kommunikation sikrer dig det bedste resultat

  Gennem den gode kommunikation, undgår vi misforståelser mellem dig og os. Vi er derfor meget grundige, når vi udarbejder dit tømrer tilbud. 

  Resultatet af dette er, at du som kunde undgår grimme overraskelser, når regningen skal betales. 

  Vi ved nemlig, at en proces bliver mere behagelig og effektiv – både for dig og os – ved at have løbende dialog under hele processen.

  Du er velkommen til at kontakte os på 57 52 67 67, eller skriv til os på info@mcbyg.dk.

  færdig bolig
  hvidt hus 2

  Tømrer i Køge kan stå for hele entreprisen

  Står du med et byggeprojekt, som du skal have udført fra punkt til prikke? Er du på udkig efter en professionel og engageret tømrer i Køge til dit byggeprojekt? Uanset hvor stor opgaven skulle være på dit tømrerarbejde, står vi som dit lokale tømrerfirma i Køge klar til at hjælpe dig.

  Vi skiller os ud fra resten af tømrerbranchen, da vi hos MC Byg kan stå for hele entreprisen. De fleste entrepriser skal ofte hyre udefrakommende fagmænd for at stå for hele entreprisen. Det behøver vi ikke hos MC Byg. Vi har fagmænd indenfor hver faggruppe “in-house”. 

  Det betyder at du kan stole på, at alle opgaver vil blive udført i den bedste mulige kvalitet. Entreprisen er vores ansvar og vi udfører den derfor også altid til vores høje standarder.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

   Råd- & vejledning hos din lokale tømrer i Køge

   Vores professionelle tømrer i Køge står altid klar til at rådgive og svare på dine spørgsmål, ligesom vi helt fra start i dit projekt er med til at lægge en god plan for forløbet og finde den løsning, der opfylder dine behov bedst muligt.

   Hvis du skulle have nogle spørgsmål til arbejdsopgaver, eller om vi kan komme i mål med din byggedrøm, er du velkommen til at kontakte os på 57 52 67 67, eller skriv til os på info@mcbyg.dk.

   Tømrerfirma i Køge med de bedste samarbejdspartner

   Du kan regne med at alt vores arbejde udføres med de bedste materialer. Vi har gennem vores mange års erfaring, opnået en række af gode samarbejder med de bedste leverandører. Det er din garanti for, at dit byggeprojekt udføres i den højeste kvalitet.

   God service er vejen frem

   Dine ønsker og behov er selvfølgelig udgangspunktet for vores opgave. Vi sørger for at føre opgaven til dørs, hvor du vil være med under hele forløbet. Hvorfor vi til sidst ender med et resultat der tilgodeser dine forventninger.

   Find din tømrer i Køge

   Det du skal have i fokus, er at finde en tømrer i Køge, som lægger særlig stor vægt på det gode håndværk og den bedste kundeservice.

   Med MC Byg som din lokale tømrer i Køge, kan vi love dig for, at du vil være meget tilfreds – ikke mindst med resultatet men også for den service og rådgivning, vi tilbyder dig.

   Tømrer i Køge priser

   Vi udfører en lang række af tømreropgaver, til nogle særdeles tilforladelige priser, mener vi selv. Vi yder tømrerarbejde i den
   højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du kan derfor godt regne med, at få det bedste tilbud hos os.

   Det kan være svært at give en pris på forhånd, da det kommer an på opgavens omfang. Vi tager bl.a. højde for dine behov og ønsker i forhold til materiale.

   Du kan selvfølgelig altid ringe til os på 57 52 67 67, eller skriv til os på info@mcbyg.dk, herefter kan vi have den indledende samtale og spore os ind på opgavens omfang. Hvorefter vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.

   Står du og skal have lavet en mindre tømreropgave?

   Selvom vi ofte udfører de helt store entrepriser, er vi selvfølgelig ikke for fine til at hjælpe med helt almindelige tømreropgaver. Vi tager alle vores kunder alvorlig, store som små. Vores tømrer i Køge er iblandt de bedste i branchen, og vi elsker at komme ud til private hjem og give vores kunder et smil på læben. 

   Vi er desuden dygtige i at rådgive vores kunder i forbindelse med at føre deres drømme ud i livet. Du vil derfor altid kunne kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig tømrer i Køge, uanset om opgaven er hurtigt klaret, eller kræver det helt store arsenal.

   Få et uforpligtende tilbud fra din tømrer i Køge

   Hvis du har læst alt på siden frem til nu, ved du at:

   1. Vi er meget ærekære omkring vores arbejde og leverer løsninger i den bedste kvalitet.
   2. Du får stolt udført verdensklasse tømrerarbejde til fair priser.
   3. Ingen opgave er hverken for stor eller lille for os. Vi tilbyder desuden rådgivning i forbindelse med løsningen.

    

   Leder du derfor efter en tømrer i Køge, som kan sit kram, er du kommet til den rette. Udfyld formularen og bliv kontaktet i forbindelse med en opfølgende samtale. Når vi har undersøgt sagen fuldt ud, beregner vi et tilbud til dig – Selvfølgelig 100% uforpligtende.