Tømrer Køge

MC Byg er byens tømrer i Køge med fokus på kvalitet, tillid, ærlighed. Vi hjælper dig med dit tømrerarbejde udført i topklasse. 

MC Byg er din lokale Tømrer Køge

Vi er et tømrerfirma i Køge med stor en passion for effektivt håndværk af højeste kvalitet. Vi er eksperter i at udføre alle former for tømrerarbejde for både private og erhvervskunder. 

Har du brug for en tømrer i Køge? Kan du ringe til os! Vi sørger for at fuldføre opgaven med et mere end tilfredsstillende resultat. Skriv til os over vores kontaktformular, så skal vi nok tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Nogle spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular og få et skarpt tilbud. Vi lover at vende tilbage hurtigst muligt

  Billig tømrer i Køge med garanti

  Nu tænker du nok, garanti, hvad mener vi med garanti? Her hos MC Byg er vi en lokal tømrer i Køge, som sætter en ære i at udføre dit tømrerarbejde i højeste kvalitet. 

  Det er, derfor vi er medlem af Byg Garanti. Her er som kunde dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. Vi er også medlem af mange andre branchefællesskaber hvor sikkerhed for kvalitetsprodukter og kvalitetshåndværk er i centrum. Kort sagt er vi en kvalitets tømrer med måske de bedste priser.

  Sammen er vi en del af noget større

  Vi er en erfaren tømrer i Køge

  Mogen etablerede MC Byg A/S helt tilbage i 1988, hvor fokusset lå på kvaliteten i vores tømrerarbejde og kundernes tilfredshed med det udførte arbejde. Det er vigtigt som håndværker, at man kan kigge sin kunde i øjnene efter et veludført tømrerarbejde. 

  Disse egenskaber har sønnen René nemlig taget med i overtagelsen af MC Byg i 2014. “Like Father – Like Son” kom dengang til udtryk, da det var tydeligt at René var vokset op omkring de samme menneskelige og professionelle værdier som sin far.

  Vores tømrerfirma i Køge er kun blevet større og bedre, og med vores mere end 25 ansatte kan MC Byg i dag tilbyd løsninger indenfor alle typer af entrepriser.

  Billede af René Christiansen

  Tømrer i Køge med 100% kundetryghed

  Vi har lært gennem vores mange år i tømrerbranchen, hvor vigtigt det er at lytte til dine ønsker og behov. Den gode kommunikation sikrer det bedste slutresultat både for dig, men også for os selv. 

  Under udførelsen sørger vi for en grundig kommunikation, så du under hele byggeprojektet vil være velinformeret om, hvad der kommer til at ske.

  Det hele handler om din tryghed ved at lade os udføre dit tømrerarbejde.

  Hvorfor er kommunikation vigtigt?

  Først og fremmest vil vores tømrer tilbud blive udarbejdet ud fra vores kommunikation om dine ønsker. Dernæst vil den gode kommunikation undgå misforståelser mellem dig og os. 

  Resultatet af dette er, at du undgår grimme overraskelser, når regningen skal betales. Igen det handler om tryghed. 

  Vi ved nemlig, at en proces bliver mere behagelig og effektiv – både for dig og os – ved at have løbende dialog under hele processen.

  Vil du have et gratis tømrer tilbud? Klik her og udfyld vores kontaktformular.

  Professionel tømrer i Køge

  Vi kan stå for hele entreprisen

  Her hos MC Byg har vi fagmænd indenfor hver faggruppe “in-house”. Det betyder, at du allerede fra starten af kan spare for en masse unødvendige omkostninger. 

  De fleste entrepriser skal nemlig ofte hyre udefrakommende fagmænd for at stå for hele dit byggeprojekt, hvilket kommer til at afspejle sig i dit tømrer tilbud. 

  Står du derfor med et byggeprojekt, som du skal have udført fra punkt til prikke? Så står vi som din lokale tømrer i Køge klar til at hjælpe dig.

  Skal vi komme med et uforpligtende entreprise tilbud? Så udfyld vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  INdhent tilbud

   Råd- & vejledning hos din lokale tømrer i Køge

   Vores professionelle tømrer i Køge står altid klar til at rådgive og svare på dine spørgsmål, ligesom vi helt fra start i dit projekt er med til at lægge en god plan for forløbet og finde den løsning, der opfylder dine behov bedst muligt.

   Hvis du skulle have nogle spørgsmål til arbejdsopgaver, eller om vi kan komme i mål med din byggedrøm, er du velkommen til at klikke her og udfylde vores kontaktformular. Men du er også mere end velkommen til at give os et kald på 57 52 67 67.

   Tømrerfirma i Køge med de bedste samarbejdspartner

   Du kan regne med at alt vores arbejde udføres med de bedste materialer. Vi har gennem vores mange års erfaring, opnået en række af gode samarbejder med de bedste leverandører. Det er din garanti for, at dit byggeprojekt udføres i den højeste kvalitet.

   God service er vejen frem

   Dine ønsker og behov er selvfølgelig udgangspunktet for vores opgave. Vi sørger for at føre opgaven til dørs, hvor du vil være med under hele forløbet. Hvorfor vi til sidst ender med et resultat der tilgodeser dine forventninger.

   Find din tømrer i Køge

   Det du skal have i fokus, er at finde en tømrer i Køge, som lægger særlig stor vægt på det gode håndværk og den bedste kundeservice.

   Med MC Byg som din lokale tømrer i Køge, kan vi love dig for, at du vil være meget tilfreds – ikke mindst med resultatet men også for den service og rådgivning, vi tilbyder dig.

   Tømrer i Køge priser

   Vi udfører en lang række af tømreropgaver, til nogle særdeles tilforladelige priser, mener vi selv. Vi yder tømrerarbejde i den
   højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du kan derfor godt regne med, at få det bedste tilbud hos os.

   Det kan være svært at give en pris på forhånd, da det kommer an på opgavens omfang. Vi tager bl.a. højde for dine behov og ønsker i forhold til materiale.

   Du kan selvfølgelig altid ringe til os på 57 52 67 67, eller udfylde vores kontaktformular, herefter kan vi have den indledende samtale og spore os ind på opgavens omfang. Hvorefter vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.

   Står du og skal have lavet en mindre tømreropgave?

   Selvom vi ofte udfører de helt store entrepriser, er vi selvfølgelig ikke for fine til at hjælpe med helt almindelige tømreropgaver. Vi tager alle vores kunder alvorlig, store som små. Vores tømrer i Køge er iblandt de bedste i branchen, og vi elsker at komme ud til private hjem og give vores kunder et smil på læben. 

   Vi er desuden dygtige i at rådgive vores kunder i forbindelse med at føre deres drømme ud i livet. Du vil derfor altid kunne kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig tømrer i Køge, uanset om opgaven er hurtigt klaret, eller kræver det helt store arsenal.

   Få et uforpligtende tilbud fra din tømrer i Køge

   Hvis du har læst alt på siden frem til nu, ved du at:

   1. Vi er meget ærekære omkring vores arbejde og leverer løsninger i den bedste kvalitet.
   2. Du får stolt udført verdensklasse tømrerarbejde til fair priser.
   3. Ingen opgave er hverken for stor eller lille for os. Vi tilbyder desuden rådgivning i forbindelse med løsningen.

    

   Leder du derfor efter en tømrer i Køge, som kan sit kram, er du kommet til den rette. Udfyld formularen og bliv kontaktet i forbindelse med en opfølgende samtale. Når vi har undersøgt sagen fuldt ud, beregner vi et tilbud til dig – Selvfølgelig 100% uforpligtende.

   Indhent et tilbud