Tømrer i Køge

Lokal tømrer i Køge – Vi hjælper med alt tømrerarbejde i byggebranchen

MC Byg er din lokale og professionelle tømrer i Køge

Står du med et byggeprojekt, som du skal have udført fra punkt til prikke? Er du på udkig efter en professionel og engageret tømrer til projektet? Uanset hvor stor opgaven skulle være på dit tømrerarbejde, står vi hos MC Byg klar til at hjælpe dig. Vi er dit lokale og professionelle tømrerfirma i Køge med stor en passion for effektivt håndværk af højeste kvalitet.

Vi er eksperter i at udføre alle former for tømrerarbejde for både private og erhvervskunder i Køge og omegn. Vi varetager alle typer opgaver, om det er huse, lejligheder eller erhvervsbygninger er for os underordnet.

Vi lægger særlig stor vægt på det gode håndværk og den bedste kundeservice, hvorfor du som kunde hos os, altid vil være tilfreds – ikke mindst med resultatet men også for den service og rådgivning, vi tilbyder dig.

Har du brug for en tømrer i Køge? Kan du ringe til os! Vi sørger for at fuldføre opgaven med et mere end tilfredsstillende resultat. Ring til os nu på telefonen 57 52 67 67, eller skriv til os på info@mcbyg.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  100% kundetryghed

  Vi har lært gennem vores mange år i tømrerbranchen, hvor vigtigt det er at lytte til vores kunders ønsker og behov. Det er noget, som vi hele tiden har haft fokus på, siden stiftelsen af vores tømrerfirma i Køge. Det er derfor vi i dag stadig er en lokal tømrer i Køge, hvor vi her har over 40 års erfaring i byggebranchen. 

  Den gode kommunikation sikrer det bedste slutresultat for dig som vores kunde, men også for os selv. Derfor er det vigtigt for os, at du kan føle dig 100% tryg ved at lade os udføre arbejdet. Under udførelsen sørger vi selvfølgelig for en grundig kommunikation, så du under hele byggeprojektet vil være velinformeret om, hvad der kommer til at ske.

  Gennem den gode kommunikation, undgår vi samtidig også misforståelser mellem dig og os. Vi er derfor meget grundige, når vi udarbejder dit tømrer tilbud. Resultatet af dette er, at du som kunde undgår grimme overraskelser, når regningen skal betales. Vi ved nemlig, at en proces bliver mere behagelig og effektiv – både for dig og os – ved at have løbende dialog under hele processen.

  Ekstra tryghed for dig som vores kunde

  For at sikre din tryghed yderligere er vi medlem af Byg Garanti. Det betyder for dig, at du som kunde hos os er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. Du er ligeledes dækket for op til 150.000 kroner pr. byggesag.

  Hvis du skulle have nogle spørgsmål til arbejdsopgaver, eller om vi kan komme i mål med din byggedrøm, er du velkommen til at kontakte os på 57 52 67 67, eller skriv til os på info@mcbyg.dk.

  Vores professionelle tømrere er altid klar til at rådgive og svare på dine spørgsmål, ligesom vi helt fra start i dit projekt er med til at lægge en god plan for forløbet og finde den løsning, der opfylder dine behov bedst muligt.

  Høj kvalitet

  Du kan regne med at alt vores arbejde udføres med de bedste materialer. Vi har gennem vores mange års erfaring, opnået en række af gode samarbejder med de bedste leverandører. Det er din garanti for, at dit byggeprojekt udføres i den højeste kvalitet.

  God service

  Dine ønsker og behov er selvfølgelig udgangspunktet for vores opgave. Vi sørger for at føre opgaven til dørs, hvor du vil være med under hele forløbet. Hvorfor vi til sidst ender med et resultat der tilgodeser dine forventninger.

  Hvad koster en tømrer i timen?

  Vi udfører en lang række af tømreropgaver, til nogle særdeles tilforladelige priser, mener vi selv. Vi yder tømrerarbejde i den
  højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du kan derfor godt regne med, at få det bedste tilbud hos os.

  Det kan være svært at give en pris på forhånd, da det kommer an på opgavens omfang. Vi tager bl.a. højde for dine behov og ønsker i forhold til materiale.

  Du kan selvfølgelig altid ringe til os på 57 52 67 67, eller skriv til os på info@mcbyg.dk, herefter kan vi have den indledende samtale og spore os ind på opgavens omfang. Hvorefter vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud.