Tømrer Ringsted

Professionel og lokal tømrer i Ringsted med over 40 års erfaring

Tømrer Ringsted – når kvalitet betyder noget

Er du på jagt efter et tømrerfirma i Ringsted, der leverer kvalitetshåndværk hver gang? Så behøver du ikke at lede længere.

Hos MC Byg hjælper vi dagligt erhvervskunder og private kunder med byggeprojekter og tømrerarbejde. Vi hjulpet med at opføre masser af kontorbygninger, boliger og industribygninger efter ethvert behov og ønske. 

Kontakter du os stiller vi altid vores erfarne tømrere til rådighed til det tømrerarbejde, du skal have udført. Giv os et kald på 57 52 67 67, eller udfyld vores kontaktformular.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Tømrerfirma i Ringsted med mere end 40 år på bagen

  Der er en grund til, at vi omtaler os selv som en erfaren tømrer i Ringsted.

  MC Byg har eksisteret i mere end 40 år, og vi har hjulpet et utal af kunder gennem årene. De byggeprojekter, vi har stiftet bekendtskab med, varierer bredt, og vi kaster os gerne over både små som store projekter.

  Du kan derfor føle dig helt tryg ved at overlade dit byggeri til os. Det lander i professionelle og kyndige hænder.

  Kvalitetshåndværk fra A til Z hos din tømrer i Ringsted

  Kvalitetshåndværk er ikke noget, vi nøjes med at bryste os af i vores tømrerfirma. Det er noget, vi praktiserer hver eneste dag.

  Vores erfarne og uddannede tømrere ved, hvad de laver, og der er ikke en finger at sætte på deres arbejde. Hyrer du os til totalentreprisen på et byggeri, har vi desuden et godt samarbejde med alt fra malere til VVS’ere, der kan levere samme høje kvalitet som os.

  Vi har nøje udvalgt hver enkelt samarbejdspartner, så vi kan sikre os, at du ender ud med den høje standard, vi selv leverer. Også på elektriker- eller malerarbejde, som vi ikke selv er eksperter i.

  Din tømrer i Ringsted samler på glade og tilfredse kunder

  Det er vigtigt for os, at du er tilfreds, når vi har hjulpet dig med et byggeprojekt.

  Det er lige præcis det, vi arbejder for hver eneste dag. Vi ønsker at levere tilfredsstillende resultater af så høj en kvalitet, at vores kunder er mere end glade og tilfredse. Tilfredse kunder er det, vi lever af, og vi gør os derfor umage for at levere håndværk i topklasse – hver dag.

  Du er velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan høre mere om dine byggeplaner. Ring til os på telefon 57 52 67 67 eller skrive til os på mail info@mcbyg.dk.

  Indhent et tilbud