Tømrer Solrød

Her kan du læse mere om hvorfor Tømrer Solrød er en god mulighed som partner til, at realisere dit projekt. Hos Tømrer Solrød er kunder og kvalitet de to øverste prioriteter.

Hos Tømrer Solrød har vi over 40 års erfaring

Står du, og mangler et tømrerfirma i Solrød til at hjælpe dig med løsninger af dine tømreropgaver? MC Byg har eksisteret i mere end 40 år. Vi har igennem årerne hjulet mange kunder, og håndteret alle typer opgaver. Vores arbejde varierer bredt, og vi tager både små og store arbejdsopgaver. Hos MC Byg har vi opbygget tæt samarbejde med vores leverandører, som vi har samarbejdet med i en længere periode. På den måde er vi sikre på at få materialer af høj kvalitet til vores kunder.

Du kan derfor føle dig tryg ved, at overlade dit arbejde til os. Det vil blive håndteret af professionelle og erfarne hænder.

Nogle spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular og få et skarpt tilbud. Vi lover at vende tilbage hurtigst muligt

  Sammen er vi en del af noget større

  Tømrer Solrød sikrer kvalitetshåndværk

  Vi har igennem mange års arbejde skabt et stort kendskab til de forskellige arbejdsopgaver, som findes i branchen. Vi står altså klar til, at opfylde præcis de ønsker og behov, som du har. Vi går meget op i, at det arbejde vi udfører, er af højeste kvalitet. Vi samarbejder med Rockwool, Dansk Byggeri, Energivejlederen og BMI Roofpro, som sikrer os, at vi kan håndtere alle typer opgaver for vores kunder.

  Vi ligger stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder. Det sikrer vi ved, at have en tæt kontakt med vores kunder. På den måde sikrer vi, at vi forstår præcis hvilke behov og ønsker du har, samt at du forstår, hvordan vi vil løse disse. Vi kommer ligeledes med input og ideer, som kunne være interessante for vores dig, så du får muligheden for, at opnå det fulde ønske af dit projekt. Så hvis du står og mangler en tømrer, er der ikke den opgave, som MC Byg ikke kan løse.

  Garanti for veludført arbejde

  Hos MC Byg er vi medlem af Byg Garanti. Det sikrer vores kunder, at hvis der skulle være nogle fejl eller skader, så er du dækket ved synlige skader i 3 år, og ikke synlige skader i 10 år. Du er som kunde ligeledes dækket for 150.000kr. pr. byggesag.

  Det er selvfølgelig meget sjældent, at dette bliver nødvendigt, men det skaber en sikkerhed hos vores kunder. Vi har mange tilfredse kunder, som også kan ses på Anmeld Håndværker. Der er ikke den type opgave, som vi ikke kan løse, så du kan lade dine tanker få frit løb i jagten på dit drømmeprojekt.

  Forskellige typer arbejdsområder

  Hos MC Byg tilbyder vi mange forskellige arbejdsområder indenfor branchen. Vi kan håndtere alle typer opgaver, som nybyggeri, tilbygning, renovering, ombygning eller udskiftning af vinduer. Vi har altså specialle indenfor en lang række arbejdsopgaver, og kan løse alle typer professionelt.

  Tilfredse kunder er vores første prioritet

  Vi ligger stor vægt på, at sikrer os, at vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde. Vi ønsker, at levere tilfredsstillende arbejde af høj kvalitet. Dette kan også ses på vores Galleri eller Facebook, hvor vi regelmæssigt poster opslag af vores udførte arbejde.

  Du er velkommen til, at tage kontakt til os, så vi kan høre mere om dine byggeprojekter. Ring til os på 57 52 67 67 eller skriv n mail på info@mcbyg.dk, og vi ville forsøge, at besvare den hurtigst muligt.

  INdhent tilbud

   Indhent et tilbud