Tømrer Vallensbæk

Mangler du en tømrer i Vallensbæk? Hos MC Byg har vi mere end 40 års erfaring i bagagen, og er eksperter til at varetage forskellige typer tømreropgaver.

40 års erfaring med tømrer & håndværkerfaget

Vi har igennem de sidste 40 år varetaget alle typer opgaver, og kan derfor hjælpe vores kunder med en hvilken som helst type opgave. Hos MC Byg hjælper vi både erhvervskunder og privatkunder med alle entrepriseopgaver, som du må have. Vi bliver aldrig trætte af, at levere arbejde, som giver vores kunder et smil på læben.

Vi er et bredt team bestående af veluddannede specialister indenfor håndværkerfaget. Du kan derfor trygt overlade dit næste arbejde til os, og vide dig sikker på at arbejdet udføres til perfektion.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Håndværk af højeste kvalitet hos din lokale tømrer i Vallensbæk

  Står du og mangler en Tømrer i Vallensbæk? Hos MC Byg har vi igennem mange år tilfredsstillet mange kunder. Vi er et team, som består af veluddannede og faglige eksperter, som står klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Vi stræber hver dag efter at udføre et arbejde af højeste kvalitet, så vi sikrer, at vores kunder altid er tilfredse med det udførte arbejde.

  Kontakt os i dag for en samtale om dit kommende byggeprojekt. Ring til os på 57 52 67 67, eller ret henvendelse til os via vores kontaktformular, og så vil vi forsøge, at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Gode samarbejdspartnere der sikrer sikkerhed og høj kvalitet

  Hos MC byg samarbejder vi med en række virksomheder, som vi mener er med til at forbedre vores daglige arbejde. Vi samarbejder med Rockwool, Dansk Byggeri, Byg Garanti og Energivejlederen for at sikre, at vores arbejde er af højeste kvalitet hver gang.

  Vi er medlem af Byg Garanti så du, som kunde kan have en vis sikkerhed i, at vores arbejde er udført korrekt. Hvis det skulle ske, at arbejdet ikke var udført korrekt, har du en garanti, som sikrer dig, at du kan få op til 150.000 kr tilbage. Når det er sagt, stræber vi hos MC Byg altid efter at udføre arbejdet ordentligt i første forsøg, og tjekker altid op på vores arbejde, og sikrer, at det er udført korrekt.

  Skal vores tømrer i Vallensbæk hjælpe dig med dit næste projekt?

  Står du og mangler den rette ekspertise og tømrer til dit næste byggeprojekt? Vi vil hos MC Byg gerne hjælpe dig med at realisere dette. Kontakt en af vores kompetente medarbejdere i dag på 57 52 67 67, og så kan vi tage en samtale omkring dine tanker og ideer til dit næste byggeprojekt. Du er også velkommen til, at kontakte os over vores kontaktformular. Vi vil prøve at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.