Tømrer Virum

Skal du have hjælp til en mindre tømreropgave hjemme på matriklen? Eller leder du efter et tømrerfirma i Virum, der kan varetage hele entreprisen? Hos MC Byg trækker vi i arbejdstøjet for enhver opgave. Med vores firma får du:

Tømrer Virum – fagligheden i top

Når du skal have renoveret eller bygget nyt, står drømmene i kø. Her står vores dygtige hold klar til at imødekomme dine drømme og føre dem ud i livet.

Det er vores opgave at lytte grundigt til dig og omsætte idéerne til skitser – og til et færdigt resultat, der står knivskarpt og fyldt med kvalitet. Det har vi arbejdet for i over 40 år hos MC Byg, og vi kan også blive din samarbejdspartner.

Med os på holdet får du et entreprenørfirma, der kan sit kram, og som vægter kundetilfredshed højt. Vi sætter en ære i en ærlig dialog og en proces, hvor der ikke kommer uventede overraskelser ind fra højre. Hverken i forhold til pris eller tidshorisont.

Vi samarbejder med både Rockwool, Dansk Byggeri, Byg Garanti, Energivejlederen og BMI Roofpro, hvilket er din garanti for den bedste kvalitet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Hvad kan en tømrer i Virum hjælpe med?

  En tømrer er en fasttømret del af et byggeri.

  Det gælder både ved det store nybyggeri, eller når den mindre carport skal bygges. Tømreren står for skelettet af byggeriet, så mureren kan støbe fundamentet, og maleren give liv til væggene.

  MC Byg er et totalenreprenørfirma, hvilket betyder, at vi også tager os af tømreropgaver – både for private og erhverv. Vi har haft værktøjskassen med ud til alle typer af opgaver og har stor know-how om alle processer, materialer og tilgange.

  Vi gør alt, hvad vi kan, for at imødekomme dine ønsker, men kommer også gerne med råd og vejledning med udgangspunkt i vores omfangsrige erfaring. Et godt samarbejde er det vigtigste grundlag for et godt resultat.

  Tømrer i Virum: Mange kompetencer samlet under et tag

  For at imødekomme vores kunder bedst muligt har vi sammensat et team af medarbejdere med forskellige profiler. Det gør, at vi nemt kan trække på forskellige kompetencer til den givne opgave. Derudover tilbyder vi også et bredt udsnit af ydelser.

  Når du hyrer MC Byg i Virum, behøver du ikke bekymre dig om, at processen pludselig går i stå. Med en bred vifte af faggrupper samlet under et tag – fra tømrere og elektrikere til murere og malere – kan vi stå for entreprisen hele vejen rundt.

  Det gør byggeprocessen langt nemmere, hvilket kommer samarbejdet med dig som kunde til gode. Vi har dygtige ressourcer til enhver situation. Tag kontakt til MC Byg i dag og vær garanteret et gennemarbejdet resultat af højeste kvalitet.

  Indhent et tilbud