57 52 67 67

Vi udskifter din hoveddør

Har du brug for en ny hoveddør så lad os hjælpe dig. Vi udskifter den for dig nemt og bekvemt, og vi kan sikre dig, at den bliver udskiftet med højeste ekspertise og grundighed. Vi vægter en god kundeoplevelse højt, og derfor gør vi en dyd ud af at gå i dialog med dig om din nye hoveddør, så vi sikrer os, at du vælger den rette løsning, og at vi er enige om projektet, så der ikke opstår misforståelser. Hvad end det er en hoveddør eller en anden udendørs dør, hjælper vi dig.  

Udskiftning af indvendige døre

Er det dine indvendige døre, der trænger til en udskiftning, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi skifter både med og uden karm, og vi har mange forskellige modeller, der passer til forskellige hustyper.

Hvornår udskifter man sine døre?

Der kan være mange årsager til, at døren trænger til en udskiftning. Nogle af de typiske årsager er, at døren er utæt, den binder, eller at den er rådden i karmen. En helt anden årsag til at skifte ud kan være det visuelle. Nye døre kan være en god måde at give huset en opfriskning på.

Er du i tvivl om du skal skifte dine døre, er du velkommen til at ringe til os på telefon: 57 52 67 67.

Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen.

Så kan vi hjælpe med at vurdere, om det kan være gavnligt med nye døre, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud på det arbejde, der skal udføres.

Seneste nyt fra vores Facebook

17.04.2020

Så er der trukket en vinder🍾🎉Tak til alle for deltagelsen😁

15.04.2020

Så bliver der hejst tegl ved Ringsted

14.04.2020

Så er vinderen trukket blandt de rigtige svar, og vinderen er kontaktet🎉Til Jer alle mange tak for deltagelsen👍 Konkurrencetid for Køge Kommunes borgere Bor…