57 52 67 67

Ønsker I mere plads i hjemmet og har brug for en tilbygning? Eller står I overfor at skulle opføre et helt nyt hus? Så kan MC Byg hjælpe dig. Med mere end 35 års erfaring som entreprenør har vi hjulpet mange kunder i Køge, Roskilde, Ringsted og det øvrige Sjælland med at få opfyldt deres byggedrømme. Vi er med, lige fra idéfase til det sidste byggeaffald er fjernet, og vores kunder er tilfredse med arbejdet. Derfor er vi også sikre på, at vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dit byggeprojekt.

 

Vi kan stå for hele opgaven

Som entreprenør kan vi både stå for fag-, hoved- eller totalentreprisen, så du vælger selv, hvor meget du ønsker at overlade til os. Vi har stor erfaring med både små og store byggeprojekter og har gennem mange år brugt de samme underleverandører, som vi har et godt og tæt samarbejde med. Alle underleverandører er nøje udvalgt og lever op til vores krav om kvalitetsarbejde. Det er blandt andet elinstallatører, VVS’ere og malere, som vi arbejder sammen med. Derfor kan du være sikker på, at alt arbejde bliver udført efter vores principper om høj kvalitet og stor kundetilfredshed.

Af hensyn til din sikkerhed er vi medlem af Dansk Byggeri, og derfor er vores kunder omfattet af Byg Garanti. Det betyder, at du er godt sikret, hvis der skulle ske fejl under vores arbejde.

 

Kontakt os og hør mere

Har du brug en entreprenør, så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave. Du kan ringe til os på telefon 57 52 67 67. Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi rådgiver dig gerne, så du kan få opfyldt alle de ønsker og behov, du har til byggeriet, ligesom du altid kan få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Seneste nyt fra vores Facebook

17.04.2020

Så er der trukket en vinder🍾🎉Tak til alle for deltagelsen😁

15.04.2020

Så bliver der hejst tegl ved Ringsted

14.04.2020

Så er vinderen trukket blandt de rigtige svar, og vinderen er kontaktet🎉Til Jer alle mange tak for deltagelsen👍 Konkurrencetid for Køge Kommunes borgere Bor…