57 52 67 67

Renovering af facader

En bygningsfacade er den del af bygningen som vender ud mod gaden og gården. Facaden er altså det første man ser, når man ankommer til en bygning, og derfor synes vi, at det er vigtigt, at den fremstår velholdt og pæn. Det gælder både ved private boliger, offentlige instanser og virksomheder, hvor man kan forvente en del kundebesøg. En ikke vedligeholdt eller ødelagt facade giver ifølge os ikke det bedste førstehåndsindtryk. Udover det æstetiske ved en facade skaber den også en forøgelse af bygningens værdi. Det er altså ikke kun en æstetisk, men også en økonomisk investering, når man vælger at renovere sin facade.

Stor erfaring med facaderenovering

Hos MC Byg tilbyder vi facaderenovering på alle typer bygninger. Lad os gerne stå for projektet, hvad enten det er et hus, en hal, et kontor eller noget helt andet. Vores uddannede og dygtige medarbejdere har stor erfaring, og håndterer alle opgaver med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Uanset hvilket materiale facaden ønskes udført i, så klarer MC Byg den for dig. Vi har udført mange former for facaderenoveringer, og vi har kendskab til og erfaring med alle slags materialer.

Kvaliteten er i top

Vi lægger stor vægt på din tilfredshed, og blandt andet derfor udfører vi kvalitetssikring i alle sager. Det er medvirkende til, at vi ved alle facaderenoveringer og byggeprojekter generelt kan levere resultater i topklasse, samt til aftalt tid og pris. Vi udfører altid arbejdet med stor professionalisme, og derfor har vi gennem årene opbygget en meget loyal kundekreds.

 

Isolering

Det kan være smart at slå to fluer med et smæk når man skal have renoveret facaden. I samme omgang er det nemlig klogt at få isoleret muren, hvis denne ikke er ordentligt isoleret. En måde at isolere på, er ved at lægge et ekstra lag isolering uden på muren og herefter bygge en ny facade op uden på denne isolering.

Du kan læse mere i Bolius’ fag-artikel om blandt andet hulmursisolering og få gode råd til, hvornår det er fornuftigt at isolere.

Interesseret? Kontakt os!

Skal vi udføre din facaderenovering i Roskilde, Ringsted, Køge eller et andet sted på Sjælland eller har du blot nogle spørgsmål i henhold til det? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 57 52 67 67 . Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med facaderenoveringer, og vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på en renovering af din facade.

Seneste nyt fra vores Facebook

23.05.2018

Her bliver taget på en industribygning i Hedehusene skiftet til nye eternit tagplader.

23.05.2018

Så blev et flot og veludført projekt afleveret til en tilfreds familie i Kastrup. Familien har fået bygget en ekstra etage på deres 1 plans hus, og samtidig få…

23.05.2018

Så er det en ejendom fra 1932 beliggende i Chalottenlund, som skal have en gennemgåede renovering af ca. 3500 kvm. tag og udskiftning af samtlige vinduer i faca…