57 52 67 67

Vi har fokus på arkitektur og brugbarhed

Der kan være mange årsager til, at man vælger at få bygget ud eller bygget om. Der er måske på grund af pladsmangel, og her kan det være fornuftigt at lave en tilbygning i stedet for at sælge og købe nyt og større. Det er for det første billigere, og for det andet så kan det i dag lade sig gøre at udføre tilbygningen så den er tro mod stilen og arkitekturen i bygningen, der skal udbygges. Hos MC Byg er vi garanter for en grundig om- eller tilbygning af din bygning eller bolig, der respekterer lovkrav, energikrav, arkitektoniske krav og alle de krav og ønsker du måtte have.

De formelle krav

Der er en række formelle krav i forbindelse med om- og tilbygninger, som blandt andet er sat fra statens eller kommunens side – det kan være energikrav, krav til facade og andet. Det kan virke demotiverende og uoverskueligt at få overblik over lovgivningen på det område. Hos MC Byg har vi mange års erfaring med entreprenørarbejde og om- og tilbygninger. Du kan derfor være sikker på, at vi har den nødvendige viden, der skal til når en bygning skal udvides.

Vi respekterer og tager udgangspunkt i dine krav og ønsker

Det kan være svært at finde en bolig, som passer lige præcis til dine krav og ønsker. Hvis man er en stor familie eller hvis man har husdyr kræver det nødvendigvis, at indretningen af tilbygningen tager højde for det. MC Byg A/S tager altid udgangspunkt i de ønsker, du måtte have til byggeriet. Vi vil også med glæde fungere som en sparringspartner, og dele ud af vores viden og erfaring.

Tilbygning

 

Kontakt os i dag for råd, vejledning og andre forespørgelser

Hvis du overvejer at få foretaget en om- eller tilbygning af din bolig, så er du mere end velkommen til at ringe til os og forhøre dig om mulighederne. Har du generelle spørgsmål til de mere tekniske krav omkring om- og tilbygning skal du heller ikke tøve med at ringe på 57 52 67 67 eller skrive til os. Vi er kun glade for at kunne hjælpe. Endelig tilbyder vi også at tage et kig på dine idéer og, hvis du ønsker det, udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan også læse mere om statens vejledninger, samt meget mere i forbindelse med tilbygninger.

Seneste nyt fra vores Facebook

04.12.2019

Opstart på tilbygning til familie i Roskilde. Der er arbejdet hårdt på grave arbejdet i regn og mudder, men vores friske drenge har givet den max gas

16.10.2019

Så har en familie i Roskilde fået nyt tag

07.10.2019

Skal du have hjælp til dit byggeprojektet? Står du med små uløste byggeprojekter, og/eller tænker på at få det løst, men når aldrig rigtig dertil, så tilbyder …