57 52 67 67

Udskiftning eller renovering af tag

Taget på en bygning, et hus og dit hjem er mindst lige så vigtigt, som fundamentet og murene. Taget forhindrer først og fremmest regn og fugt i at komme ind fra oven, og forhindrer derved fugtskader i resten af bygningen. Derudover fungerer taget som et låg, der holder fast på varmen i bygningens rum. Et godt isoleret tag kan altså også bidrage til at få det optimale ud af energiforbruget i bygningen, og kan spare dig mange penge. Med andre ord er et velfungerende, ordentligt tag ekstremt vigtigt for et ordentligt miljø i den bygning, som det dækker over.

Vejret i Danmark tærer på taget. Regn, slud og vind gør at taget bliver slidt. Efter mange års slid kan det være nødvendigt med en tagudskiftning.

MC Byg udskifter dit tag

Hos MC Byg har vi stor erfaring inden for tagudskiftning og vi sikrer dermed et resultat af højeste kvalitet. I løbet af al den erfaring vi har opnået, har vi fået kendskab og viden om mange forskellige materialer, der kan bruges til tagudskiftning, hvilket er følgende:

  • Tegl
  • Beton
  • Eternit
  • Skifer
  • Stålplader

Ved udskiftning af tag anvender vi alt fra banevareundertag til fast undertag, ligesom vi naturligvis også klarer isoleringen. Med den rigtige isolering opnår du et bedre indeklima til gavn for både velvære og varmeregning. En tagudskiftning gør altså mere, end blot at sikre et behageligt klima indendørs – det kan også mærkes på pengepungen på længere sigt.

tagudskiftning

 

Utæthed

Hvis taget er utæt, kan det have alvorlige konsekvenser for tagkonstruktionen og resten af huset, herunder murene, stuens gulve og andet. Utætheden kan nemlig medføre vandskader i huset, der kan have mange kostbare konsekvenser for huset, men også for beboernes helbred. Derfor er det meget vigtigt at handle hurtigt, hvis du opdager, at taget er utæt. Du kan læse mere i Bolius’ fagartikel om alvorligheden ved utætheder og skader på tage.

Kontakt os for tagudskiftning

Vi tilbyder professionel vejledning inden for tagudskiftning, så du er sikker på at få den løsning, der passer til netop dit behov og ønsker. Har du selv ideer, er de naturligvis udgangspunktet, men vi er ikke bange for at sige vores mening, hvis vi mener, vi har et mere langtidsholdbart og energiøkonomisk, og dermed fordelagtigt, forslag. Du er meget velkommen til at ringe til os på 57 52 67 67 for at høre mere. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Seneste nyt fra vores Facebook

17.04.2020

Så er der trukket en vinder🍾🎉Tak til alle for deltagelsen😁

15.04.2020

Så bliver der hejst tegl ved Ringsted

14.04.2020

Så er vinderen trukket blandt de rigtige svar, og vinderen er kontaktet🎉Til Jer alle mange tak for deltagelsen👍 Konkurrencetid for Køge Kommunes borgere Bor…