57 52 67 67

Hos MC byg er vi eksperter i at lave udestuer tilpasset jeres hjem og behov. Vi leverer den komplette udestue, og hvad end du ønsker en isoleret eller en ikke-isoleret udestue, kan vi hjælpe dig. Har du allerede en udestue, men ønsker du den efterisoleret, eller trænger den til nye gulve, er det også noget, vi kan klare for dig. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

 

Skal man have en byggetilladelse til at lave en udestue?

Om dit byggeri kræver en byggetilladelse eller ej, afhænger af mange forskellige ting – og der kan ikke gives noget entydigt svar på, om byggetilladelse er nødvendigt. Det afhænger blandt andet af udestuens størrelse, og om den er opvarmet eller ej. Er du i tvivl om, hvorvidt dit byggeri kræver en tilladelse, kan du se reglementet hos din kommune. - vi er selvfølgelig også behjælpelige med at besvare eventuelle spørgsmål.

 

Hvad koster en udestue?

Prisen på udestue varierer alt efter ønsker og behov, men vi kan sikre dig, at vi giver dig en fair og konkurrencedygtig pris. Kunne du tænke dig at høre nærmere om mulighederne for at få en udestue, eller har du spørgsmål til vores arbejde, kan du ringe til os på telefon:

57 52 67 67 og høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen.

 

Er en udestue, havestue og vinterstue det samme?

Udestue går også ofte under betegnelsen havestue eller vinterstue. Begreberne dækker i det fleste tilfælde over et samlet begreb – en uopvarmet tilbygning til huset. Mulighederne for udestue er mange, og de kan både laves, så de står fritstående i haven eller som tilbygning til dit hus. Mangler du inspiration, kan du se billederne herunder og blive klogere.

Seneste nyt fra vores Facebook

04.12.2019

Opstart på tilbygning til familie i Roskilde. Der er arbejdet hårdt på grave arbejdet i regn og mudder, men vores friske drenge har givet den max gas

16.10.2019

Så har en familie i Roskilde fået nyt tag

07.10.2019

Skal du have hjælp til dit byggeprojektet? Står du med små uløste byggeprojekter, og/eller tænker på at få det løst, men når aldrig rigtig dertil, så tilbyder …