57 52 67 67

Hos MC byg er vi eksperter i at lave udestuer tilpasset jeres hjem og behov. Vi leverer den komplette udestue, og hvad end du ønsker en isoleret eller en ikke-isoleret udestue, kan vi hjælpe dig. Har du allerede en udestue, men ønsker du den efterisoleret, eller trænger den til nye gulve, er det også noget, vi kan klare for dig. Ingen opgave er for stor eller for lille til os.

 

Skal man have en byggetilladelse til at lave en udestue?

Om dit byggeri kræver en byggetilladelse eller ej, afhænger af mange forskellige ting – og der kan ikke gives noget entydigt svar på, om byggetilladelse er nødvendigt. Det afhænger blandt andet af udestuens størrelse, og om den er opvarmet eller ej. Er du i tvivl om, hvorvidt dit byggeri kræver en tilladelse, kan du se reglementet hos din kommune. - vi er selvfølgelig også behjælpelige med at besvare eventuelle spørgsmål.

 

Hvad koster en udestue?

Prisen på udestue varierer alt efter ønsker og behov, men vi kan sikre dig, at vi giver dig en fair og konkurrencedygtig pris. Kunne du tænke dig at høre nærmere om mulighederne for at få en udestue, eller har du spørgsmål til vores arbejde, kan du ringe til os på telefon:

57 52 67 67 og høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen.

 

Er en udestue, havestue og vinterstue det samme?

Udestue går også ofte under betegnelsen havestue eller vinterstue. Begreberne dækker i det fleste tilfælde over et samlet begreb – en uopvarmet tilbygning til huset. Mulighederne for udestue er mange, og de kan både laves, så de står fritstående i haven eller som tilbygning til dit hus. Mangler du inspiration, kan du se billederne herunder og blive klogere.

Seneste nyt fra vores Facebook

17.04.2020

Så er der trukket en vinder🍾🎉Tak til alle for deltagelsen😁

15.04.2020

Så bliver der hejst tegl ved Ringsted

14.04.2020

Så er vinderen trukket blandt de rigtige svar, og vinderen er kontaktet🎉Til Jer alle mange tak for deltagelsen👍 Konkurrencetid for Køge Kommunes borgere Bor…