Vinduesudskiftning i Køge – og resten af Sjælland

Vi er medlem af:

Vi hjælper dig med udskiftning af dine vinduer

Gode vinduer sparer penge og skåner miljøet

Når man kigger på en bygning, er vinduerne noget af det, der påvirker udseendet af bygningen, altså æstetikken. Ud over det æstetiske aspekt, tjener vinduer en lang række vigtige formål for en bygning. Først og fremmest giver det lys i rummene. Derudover giver det mulighed for at lufte ud. Det vigtigste ved vinduer udover lys og udluftning er, at de virker isolerende, så varmen ikke slipper ud af bygningen. På den måde sparer man både penge på elregningen, og skåner dermed miljøet. Med tiden bliver vinduerne dog slidte, forældede og måske utætte, og det er derfor nødvendigt at udskifte dem.

MC Byg udskifter dine vinduer

Vores uddannede og kompetente håndværkere har mange års erfaring med at håndtere en lang række opgaver inden for vinduesudskiftning for private såvel som erhverv og offentlige instanser. Hvad enten det er et enkelt vindue eller en hel ejendoms vinduer, er vi hos MC Byg det oplagte valg til din vinduesudskiftning.

Ønsker du et tilbud inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

  Vi arbejder med alle materialer

  Er der tale om træ, træ/alu eller plast? Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste leverandører, og kan dermed levere varen inden for alle typer materialer. Vores leverandører er nøje udvalgt, så du kan være sikker på at få det bedste inden for vinduesudskiftning. En vinduesudskiftning kan naturligvis være en nødvendighed, hvis bygningen er af ældre dato, men det kan også være en fordel i sig selv, da det giver langt bedre isolering, hvormed du opnår et bedre indeklima og en lavere varmeregning. Udover at spare penge direkte på varmeregningen, så skåner man også miljøet gennem et lavere energiforbrug. En udskiftning til mere energivenlige vinduer er således win-win for både pengepungen og samvittigheden.

  Kontakt os

  Ønsker du at høre mere om vinduesudskiftning så ring til os i dag på 57 52 67 67. Vi er vant til at rådgive om både simple og mere komplicerede løsninger. Vi giver dig gerne råd og vejledning, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så klarer vi også den. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Seneste nyt fra vores Facebook

  Kontakt MC BYG for yderligere information

  Har du spørgsmål til arbejdsområderne, eller har du brug for en entreprenør eller tømrer, der kan rådgive dig til at komme videre med dit projekt, så ring til os på 57 52 67 67, eller udfyld kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Priser afhænger af projektets størrelse, samt materialer og der er derfor aldrig en fast pris – ring derfor for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

  Vi arbejder primært i Køge, Ringsted, Roskilde og omegn. Skulle du bo udenfor disse områder, og har lyst til at snakke med os, så er du stadig mere end velkommen til at kontakte os.

  Et andet tiltag vi har indført for at sikre fokus på kvaliteten, er udarbejdelsen af en kvalitetsstyringshåndbog. Det er en checkliste, vi benytter i alle vores sager.

  Telefon
  E-mail

  Få et tilbud indenfor 24 timer

  Her sidder vi klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Vi garanterer dig, at du får et tilbud inden for 24 timer. På den måde kan du hurtigt tage stilling til, hvorvidt vi er den rette løsning.