Udskiftning af vinduer i Køge, Ringsted, Roskilde og omegn

Vi er medlem af:

Spar penge og skån miljøet med en udskiftning af vinduer

Med udskiftning af vinduer kan du på sigt spare en masse penge og samtidig skåne miljøet, så skift dine vinduer allerede i dag med god samvittighed. Hos MC Byg ved vi hvor vigtigt det er med gode vinduer. Det påvirker både udseendet af bygningen, altså æstetikken. Men udover det, tjener vinduer også en række af andre vigtige formål for din bygning.

Vinduesudskiftning kan give dig et lysere rum, som skaber en fornemmelse af et større og lysere lokale. Derudover giver det dig muligheden for at lufte ud, som er vigtigt for et godt indeklima. Ved regelmæssig udluftning reducerer du blandt andet også risikoen for sygdomme og allergier. Men det vigtigste er, at vinduerne virker isolerende, så varmen ikke slipper ud af bygningen.

Ved en vinduesudskiftning kan du altså spare penge på elregningen, og samtidig skåner du miljøet. Med tiden bliver vinduerne også slidte, og holder måske ikke så godt på varmen længere. Hvis du oplever dine vinduer er utætte, er det måske tid til en udskiftning af dine vinduer.

Montering af vinduer

Hos MC Byg laver vi vinduesudskiftning for både private og virksomheder til konkurrencedygtige priser. Mange af vores kunder har allerede nydt godt af vores professionelle håndtering af forskellige monteringsopgaver.

Vi monterer og udskifter vinduer, hvis det er en opgave, som du ikke selv agter at varetage. Vi foretager montering og udskiftning af vinduer af alle slags vinduer til perfektion. Løsningsmulighederne er utallige, så kontakt os gerne på 57 52 67 67 eller mail info@mcbyg.dk og hør mere om dine muligheder.

Vores uddannede og kompetente håndværkere har mange års erfaring med, at håndtere en lang række opgaver inden for udskiftning af vinduer. Hvad enten det er et enkelt vindue eller en hel ejendom med vinduer der skal skiftes, er vi hos MC Byg det sikre valg til montering af vinduer på din ejendom.

Det er meget individuelt hvor lang tid en vinduesudskiftning tager. Det kommer selvfølgelig an på mængden af vinduer, og hvor mange etager der er tale om. Men vores erfaring er, at det oftest kan gøres på en dag eller ganske få dage. Du kan selvfølgelig altid høre vores tømrer ved det indledende besøg, og få et mere præcist svar.

Kan man selv udskifte vinduer?

Det korte svar er ja. Men det er et spørgsmål om, at kende sine egne evner og begrænsninger Det er noget, du skal gøre op med dig selv, hvorvidt du kan eller ej. Det er dog vigtigt, at du ved præcist, hvordan montering af vinduer skal udføres, så det udføres korrekt.

Hvis man ved hvad man laver, kan det for nogle være ligetil at udføre vinduesudskiftning. Grundet vores mange års erfaring ved vi, hvor vigtigt det er at montere dem korrekt. Det er vigtigt, at man ved hvordan der skal isoleres og fuges, så der ikke bliver begået fejl. Hvis ikke dette udføres korrekt kan regnvand trænge ind og forårsage skader, som fugt m.m. i selve vinduet.

Derfor er vores anbefaling altid, at få hjælp af en professionel til at foretage montering af vinduer. Ved at få hjælp af en professionel sikrer du dig selv mod fejl, og du ved at udskiftningen af dine vinduer udarbejdes korrekt. Desuden er vi medlem af Byg Garanti. Det er en garanti, hvor du som kunde er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. Samtidigt er du dækket for op til 150.000 kroner pr. byggesag.

Vi arbejder med de bedste materialer

Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste leverandører, og kan dermed levere vinduer inden for alle typer materialer. Er der tale om træ, træ/alu eller plast, kan vi hjælpe dig. Vores leverandører er nøje udvalgt, så du kan være sikker på at få det bedste inden for vinduesudskiftning.

Udskiftning af vinduer kan til tider være en nødvendighed, hvis bygningen er af ældre dato, men som nævnt tidligere vil det på sigt være en fordel. Fordi det holder på varmen, hvormed du opnår et bedre indeklima og lavere varmeregning. Udover du sparer penge, hjælper du også med at skåne miljøet med et lavere energiforbrug. En udskiftning til mere energivenlige vinduer er således et kæmpe plus, både for pengepungen men også for samvittigheden.

Hvis du ønsker at høre mere om materialerne og de muligheder du har, så ring til os på tlf. 57 52 67 67 eller skriv en mail til info@mcbyg.dk.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Vores kompetente team sidder klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Herefter kan du hurtigt tage stilling til, hvorvidt det er den rette løsning for at komme i mål med din boligdrøm.

Seneste nyt fra vores Facebook

Lad os hjælpe dig

Har du spørgsmål til arbejdsområder, eller søger du en entreprenør, tømrer eller en specialist, der kan rådgive dig til at komme videre med dit projekt, så ring til os på 57 52 67 67, eller udfyld kontaktformularen. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Det er meget svært at give en præcis pris på forhånd, da priser afhænger af projektets størrelse, samt materialer. Kontakt os derfor og få et gratis og uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Vi arbejder primært i Køge, Ringsted. Roskilde og omegn. Skulle du bo udenfor disse områder, er du stadig velkommen til at kontakte os. Vi har før kørt en omvej for at opfylde vores kunders boligdrømme.

Et andet tiltag vi har indført for at sikre fokus på kvaliteten, er udarbejdelsen af en kvalitetsstyringshåndbog. Det er en checkliste, vi benytter i alle vores byggesager.

Telefon
E-mail

Få et UFORPLIGTENDE tilbud

Her sidder vi klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Vi garanterer dig, at du altid modtager et oprigtigt tilbud efter præcis dine behov. Vi forsøger så vidt muligt, at du hurtigt skal modtage dit tilbud, så du hurtigere kan tage stilling til, hvorvidt vi er den rette løsning.