FACADERENOVERING I KØGE, RINGSTED, ROSKILDE OG OMEGN

PROFESSIONEL RENOVERING AF FACADER

Søger du en specialist til facaderenovering eller pudsning af facaderne på dit hus? MC Byg er din faglige specialist inden for facaderenovering. Alle vores medarbejdere er specialiseret og blandt de dygtigste inden for området.

Hos MC Byg har vi alle kompetencerne inden for facaderenovering. Som tømrer kan vi varetage hele entreprisen, uanset hvor omfattende din facaderenovering skulle være. Vi varetager gerne andre ydelser såsom til- eller ombygning, udskiftning af vinduer, nyt tag eller anden form for tømrerarbejde, så hjælper vi dig gerne med dit næste byggeprojekt.

En bygnings facade er den del af bygningen der vender ud af. Det er altså det første man ser, når man passerer eller ankommer til bygningen. Derfor synes vi det er vigtigt, at den fremstår velholdt og pæn. Vi foretager facaderenovering på alle former for bygninger, det gælder både private boliger, offentlige institutioner og virksomheder, hvor man kan forvente en del kundebesøg.

Vi har en masse års erfaring, så lad os gerne stå for dit projektet, hvad enten det er hus, hal, kontor eller noget helt andet. Vores uddannede og dygtige medarbejder har stor erfaring, og håndterer alle opgaver med udgangspunkt i dine ønsker, behov og tilfredshed. Tag kontakt til os allerede i dag på tlf. 57 52 67 67 eller mail info@mcbyg.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  TID TIL FACADERENOVERING?

  Bryder du dig ikke om din facadens udseende, eller er den slidt og måske holder den ikke så godt på varmen længere. Facaden holder nemlig også fast på varmen i bygningens rum, og er derfor også isolerende. Med en ny facade kan du derfor både spare på varmeregningen, og skåne miljøet.

  Derudover kan de vejrforhold, vi har i Danmark påvirke husets facade en del. Og med årene kan malingen skalle af og træbeklædningen kan blive grå og trist, og som årstiderne går bliver facader oftest ikke kønnere. Hvis træværket begynder at give sig og måske bliver utæt, kan det blive dyrt i længden. Fugt og kulde kan krybe ind og ødelægge både murværk og træværk. Dette kan medføre problemer som blandt andet skimmelsvamp og indeklima, og så står man pludselig i en meget værre og dyre situation, end først antaget.

  Hos Mc Byg står vi klar til at hjælpe dig med at genskabe husets facade, måske med en ny overflade eller i en anden farve, det er op til dig. Vi har gode forslag og ideer til, hvordan du kan få genopfrisket din facade.

  NY LÆKKER FACADE MED ALT HVAD DET INDEBÆRER

  En ikke vedligeholdt eller ødelagt facade giver ifølge os, ikke det bedste førstehåndsindtryk. Udover det æstetiske ved en facade skaber det også en forøgelse af bygningens værdi. Det er altså ikke kun en æstetisk, men også en økonomisk investering, når man vælger at renovere sin facade.

  Hvis du vælger at få lavet din facaderenovering med MC Byg, kan du forvente, at vi ordner det hele fra start til slut, så facaden står som helt ny. Først og fremmest renoverer vi facaden. Derefter isolerer vi den og til sidst bliver facaden pudset. Det vil sige, at når vi forlader byggepladsen vil du stå med en færdig, ny og lækker facade.

  Uanset hvilket materiale du ønsker facaden udført i, skal vi nok klare den for dig. Vi har udført mange former for facaderenoveringer, og vi har den nødvendige erfaring, til at kunne udføre arbejdet med alle slags materialer. Vi arbejder naturligvis med godkendte materialer, der holder varmen inde og kulden ude, men samtidig tillader huset at ånde. Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste leverandører, og kan dermed levere vare inden for alle typer materiale.

  Ring og hør mere om hvilke muligheder du har på tlf. 57 52 67 67 eller skriv en mail til info@mcbyg.dk.

  ISOLERING

  Det kan være smart at slå to fluer med et smæk, når man skal have renoveret facaden. I samme omgang er det nemlig klogt at få isoleret muren, hvis denne ikke er ordentligt isoleret. En måde at isolere på, er ved at lægge et ekstra lag isolering uden på muren, og herefter bygge en ny facade op uden på denne isolering.

  Du kan læse mere i Bolius’ fag-artikel om blandt andet hulmursisolering og få gode råd til, hvornår det er fornuftigt at isolere.

  KVALITETEN ER I TOP

  Vi lægger stor vægt på din tilfredshed, og derfor udfører vi blandt andet en kvalitetssikring på alle vores sager. Det er medvirkende til, du som kunde er garanteret for, at vi leverer din facaderenovering og byggeprojekt i topklasse, samt til aftalt tid og pris. Vi udfører altid arbejdet med stor professionalisme, og derfor har vi gennem årene opbygget en meget loyal kundekreds.

  For at du kan føle dig mere tryg, er vi også en del af Byg Garanti. Det er en garanti for dig, hvor du som kunde hos os er, dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. Sidst er du dækket for op til 150.000 kroner pr. byggesag.

  HVAD KOSTER FACADERENOVERING?

  Det er svært at give en fast pris på hvad en facaderenovering vil koste. Det afhænger af opgavens størrelse, kvalitet m.m. Der er en masse ting og elementer, som skal gå op i en højere enhed, når vi skal lave vores endelige vurdering af din nye facade. Er du eksempelvis på udkig efter en installation af ovenlysvinduer og komplet renovering af vinduespartier, der eventuelt kan laves i samme omgang som renovering af facaden? Disse kan blandt andet være elementer, som vi skal have styr på, før at vi kan komme med en konkret tilbud til dig.

  Det giver derfor bedst mening, hvis du skriver eller ringer til os, hvorefter vi kan have den indledende samtale, om hvad det er du forventer der skal ske, og sammen får vi styr på detaljerne. Vi vender derefter tilbage med et uforpligtende tilbud på facaderenovering, eller et svar på dine spørgsmål hurtigst muligt.

  Ring til os på 57 52 67 67 eller skriv til os på info@mcbyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar.