Facaderenovering i Køge, Ringsted, Roskilde og omegn

Vi er medlem af:

Renovering af facader

En bygningsfacade er den del af bygningen som vender ud mod gaden og gården. Facaden er altså det første man ser, når man ankommer til en bygning, og derfor synes vi, at det er vigtigt, at den fremstår velholdt og pæn. Det gælder både ved private boliger, offentlige instanser og virksomheder, hvor man kan forvente en del kundebesøg.

En ikke vedligeholdt eller ødelagt facade giver ifølge os ikke det bedste førstehåndsindtryk. Udover det æstetiske ved en facade skaber den også en forøgelse af bygningens værdi. Det er altså ikke kun en æstetisk, men også en økonomisk investering, når man vælger at renovere sin facade.

Stor erfaring med facaderenovering

Hos MC Byg tilbyder vi facaderenovering på alle typer bygninger. Lad os gerne stå for projektet, hvad enten det er et hus, en hal, et kontor eller noget helt andet. Vores uddannede og dygtige medarbejdere har stor erfaring, og håndterer alle opgaver med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Uanset hvilket materiale facaden ønskes udført i, så klarer MC Byg den for dig. Vi har udført mange former for facaderenoveringer, og vi har kendskab til og erfaring med alle slags materialer.

Kvaliteten er i top

Vi lægger stor vægt på din tilfredshed, og blandt andet derfor udfører vi kvalitetssikring i alle sager. Det er medvirkende til, at vi ved alle facaderenoveringer og byggeprojekter generelt kan levere resultater i topklasse, samt til aftalt tid og pris. Vi udfører altid arbejdet med stor professionalisme, og derfor har vi gennem årene opbygget en meget loyal kundekreds.

 

Vi er medlem af Byg Garanti

For din skyld, så er vi medlem af Byg Garanti. Vi laver heldigvis sjældent fejl, men får at du kan føle dig 100% tryg, så har vi valgt at være medlem af denne ordning. Det gør at du er dækket i op til 3 år ved synlige skader, og op til 10 år ved ikke synlige skader. Samtidig med at du dækket op til 150.000 kr. pr. byggesag. Derfor kan du være helt tryg ved at vælge os til dit næste projekt.

<h2< p=””> </h2<>

Hvad koster facaderenovering?

Det er svært at give en fast pris, vi skal gerne have noget information omkring størrelsen på opgaven, og hvor kompliceret det kan være. Derfor giver det bedst mening hvis du ringer til os med detaljerne, eller hvis du skriver til os. Så vender vi tilbage indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud på facaderenovering, eller svar på dit spørgsmål.
Vores priser er fair synes vi selv, da vi udfører den højeste kvalitet. Det vi ved med sikkerhed er dog, at der er kun én ting der er værre end at sige ja til et alt for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud der ender med, at blive dyre på grund af uforudsete udgifter.

<h2< p=””> </h2<>

Kvaliteten er i top

Vi lægger stor vægt på din tilfredshed, og blandt andet derfor udfører vi kvalitetssikring i alle sager. Det er medvirkende til, at vi ved alle facaderenoveringer og byggeprojekter generelt kan levere resultater i topklasse, samt til aftalt tid og pris. Vi udfører altid arbejdet med stor professionalisme, og derfor har vi gennem årene opbygget en meget loyal kundekreds.

 

Facaderenovering Køge, Ringsted, Roskilde og omegn

Vi arbejder primært i disse områder, men hvis du skulle befinde dig udenfor disse områder, og er interesseret i vores ydelser. Så er du meget velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om hvad det er du har brug for. Vi kan lave alt i forhold til facaderenovering.

Ring til os på 57 52 67 67 eller skriv til os på info@mcbyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar. Hvis du gerne vil have et tilbud så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et tilbud inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

  Isolering

  Det kan være smart at slå to fluer med et smæk når man skal have renoveret facaden. I samme omgang er det nemlig klogt at få isoleret muren, hvis denne ikke er ordentligt isoleret. En måde at isolere på, er ved at lægge et ekstra lag isolering uden på muren og herefter bygge en ny facade op uden på denne isolering.

  Du kan læse mere i Bolius’ fag-artikel om blandt andet hulmursisolering og få gode råd til, hvornår det er fornuftigt at isolere.

  Interesseret? Kontakt os!

  Skal vi udføre din facaderenovering i Roskilde, Ringsted, Køge eller et andet sted på Sjælland eller har du blot nogle spørgsmål i henhold til det? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 57 52 67 67 .

  Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med facaderenoveringer, og vi vil altid gerne give et uforpligtende tilbud på en renovering af din facade. Vi tilbyder også installation af ovenlysvinduer og komplet renovering af vinduespartier, der eventuelt kan lave i samme omgang som renovering af facaden.

  Seneste nyt fra vores Facebook

  Kontakt MC BYG for yderligere information

  Har du spørgsmål til arbejdsområderne, eller har du brug for en entreprenør eller tømrer, der kan rådgive dig til at komme videre med dit projekt, så ring til os på 57 52 67 67, eller udfyld kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Priser afhænger af projektets størrelse, samt materialer og der er derfor aldrig en fast pris – ring derfor for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

  Vi arbejder primært i Køge, Ringsted, Roskilde og omegn. Skulle du bo udenfor disse områder, og har lyst til at snakke med os, så er du stadig mere end velkommen til at kontakte os.

  Et andet tiltag vi har indført for at sikre fokus på kvaliteten, er udarbejdelsen af en kvalitetsstyringshåndbog. Det er en checkliste, vi benytter i alle vores sager.

  Telefon
  E-mail

  Få et tilbud indenfor 24 timer

  Her sidder vi klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Vi garanterer dig, at du får et tilbud inden for 24 timer. På den måde kan du hurtigt tage stilling til, hvorvidt vi er den rette løsning.