Facaderenovering – til private hjem og erhvervsbyggeri

Søger du dygtige fagfolk til facaderenovering eller facadeisolering? MC Byg er den entreprenør, du søger. Få skræddersyede løsninger og altid skarpe priser.

Optimér din bygning med facaderenovering

Har tidens tand efterladt tydelige spor på din husfacade? Eller drømmer du om at pifte din facade op med et splinternyt og moderne udtryk?

Så er du havnet på den helt rigtige side. Lige meget hvilket behov for facaderenovering eller facadeisolering du måtte have, kan vi realisere dine byggedrømme hos MC Byg.

Med mere end 40 års erfaring i byggebranchen er vi specialister inden for en bred række af ydelser, herunder facaderenovering, pudsning og isolering.

Kontakt os for et godt tilbud

Der er ikke den opgave inden for feltet, som vores professionelle fagfolk ikke kan klare. Gennem vores mange år på bagen, er der ikke en opgave inden for byggeri, som vi ikke har stiftet bekendtskab med og mestrer til punkt og prikke.

Kontakt os på 57 52 67 67, eller skrive til os på info@mcbyg.dk, og lad os hjælpe dig med dit næste byggeprojekt og omsætte dine blyantstreger fra byggetegning til virkelighed.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Facaderenovering – hvilke fordele følger med?

  At investere i en ny facade eller modernisering af samme bringer mange fordele med sig – æstetiske som praktiske.

  Facaden på bygningen er det første, som enhver gæst, beboer eller forbipasserende bliver mødt af. Derfor har det stor betydning for førstehåndsindtrykket og det samlede indtryk af bygningen, at den fremstår nydelig og præsentabel.

  Spar penge og forlæng boligens levetid

  Udover at facaden er bygningens ansigt udadtil, kan du faktisk også spare en masse penge på at vedligeholde facaden jævnligt.

  I samme ombæring kan en facaderenovering også være med til at forlænge bygningens levetid på længere sigt, fordi du sørger for at opretholde bygningens standard og praktiske funktioner.

  Hvorfor er facaderenovering en god investering?

  På mange måder kan du karakterisere en facaderenovering som en investering, der bærer frugt – og giver overskud i sidste ende.

  Bygningens levetid bliver væsentligt forlænget, hvis du sørger for at opretholde dens modstandskraft over for vind og vejr.

  Det kommer som en overraskelse for mange, hvor meget vejret egentlig slider på bygningen og særligt i Danmark, hvor vi har fire årstider, som kan byde på alt lige fra storm, kraftfuld regn og slud til skarp solskin og høje temperaturer.

  Når du sørger for at facadebeklædningen ikke lider af fejl og mangler, er den langt mere slidstærk og vil ikke være lige så modtagelig over for slitage. På den måde er det en investering, som vil give afkast.

  Det kan nemlig hurtigt blive en endnu dyrere affære, hvis facaden er godt slidt i forvejen, og der opstår en situation, som slider hårdt på den.

  Hvordan kan jeg spare penge med facaderenovering?

  Du kan også spare en masse udgifter ved at investere i facaderenovering. Er dit hus ikke helt tæt, kan det koste dig dyrt på varmeregningen – særligt om vinteren, hvor der er gang i radiatoren.

  Med en facaderenovering kan du optimere dit energiforbrug, så varmen ikke siver ud gennem facaden. Det vil nedsætte varmeregningen og spare både dig selv og miljøet for mange ressourcer.

  Skal vi hjælpe dig med at spare på dit energiforbrug, så er du altid velkommen til at ringe til os på 57 52 67 67, eller skrive til os på info@mcbyg.dk

  Hvordan kan en ny facade løfte min bygning?

  Udover de økonomisk fordele ved facaderenovering spiller den æstetiske faktor også ind.

  En renovering af facaden åbner masser af muligheder for at ændre hele udtrykket på dit hus, så du kan skabe overensstemmelse mellem din personlige boligindretning indendørs, og det udtryk du giver udadtil.

  Har dit hus mange år på bagen, kan en ny facade få det til at fremstå nyt og velholdt. Pønser du på at sælge dit hus i den nærmeste fremtid, er det også en fordel at få lavet en facaderenovering.

  På den måde vil den samlede værdi af ejendommen stige, samtidig med at huset vil virke mere attraktivt og moderne for potentielle købere.

  Facaderenovering til erhverv og private

  Vi tilbyder vores serviceydelser både til private boliger og virksomheder. Det betyder, at vi både foretager facaderenoveringer på:

  Som følge af vores mangeårige erfaring i branchen har vi tilegnet os stor viden og know-how omkring de enkelte facadematerialer.

  Derfor står vi klar til at rådgive dig på bedste vis ud fra dit behov til facaderenovering, ligesom vi gerne giver dig en fornuftig facaderenovering-pris på dit specifikke facadeprojekt.

  Vores arbejde afhænger af, hvilket materiale din facade er bygget af, men vi bestræber os på altid at tilbyde de bedste og mest fleksible muligheder, så resultatet bliver lige efter dit ønske.

  Bliv budt velkommen med en flot facade – og sig farvel til høje priser

  Hos MC Byg går vi højt op i at kunne tilbyde vores ydelser til alle kunder. Derfor stiler vi altid efter at udbyde facaderenovering til priser, hvor alle kan være med.

  Vores passion for vores håndværk smitter direkte af på vores resultater, der er gennemarbejdede og holdbare – uden undtagelse. Vi lægger samme store indsats i vores kontakt med dig, som vi tilgår med stor respekt, ydmyghed og fokus på det enkelte behov.

  Vi arbejder sammen med en lang række leverandører, som vi gennem mange år har opbygget et godt samarbejde med. Det er blandt andet elinstallatører, VVS’ere og malere, vi arbejder sammen med.

  Alle leverandørerne er nøje udvalgt og lever op til vores krav om kvalitetsarbejde. Derfor kan du være sikker på, at alt entreprenørarbejde bliver udført efter vores standarder, og at høj kvalitet og stor kundetilfredshed altid vil være i centrum.

  Kontakt os for en grundig facaderenovering

  Lyder professionel og effektiv facaderenovering som noget, du søger?

  Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan strikke et gratis og uforpligtende tilbud sammen til dig.

  Vi arbejder primært med facaderenovering i Roskilde, Køge, Ringsted og omegn. Men bor du udenfor disse områder, er du stadig velkommen til at kontakte os. Vi har før kørt en omvej for at opfylde vores kunders behov.

  Du kan få fat i os på telefon 57 52 67 67 for at høre nærmere, eller du kan udfylde vores kontaktformular med dine behov. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med nyt om din facaderenovering.

  Indhent et tilbud