Entreprenør, Køge, Ringsted, Roskilde og omegn

Vi er medlem af:

Entreprenør – vi står for hele entreprisen

Ønsker I mere plads i hjemmet og har brug for en tilbygning? Eller står I overfor at skulle opføre et helt nyt hus? Så kan MC Byg hjælpe dig. Med mere end 35 års erfaring som entreprenør har vi hjulpet mange kunder i Køge, Roskilde, Ringsted og det øvrige Sjælland med at få opfyldt deres byggedrømme.

Vi er med, lige fra idéfase til det sidste byggeaffald er fjernet, og vores kunder er tilfredse med arbejdet. Derfor er vi også sikre på, at vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dit byggeprojekt.

Vi kan stå for hele opgaven

Som entreprenør kan vi både stå for fag-, hoved- eller totalentreprisen, så du vælger selv, hvor meget du ønsker at overlade til os. Vi har stor erfaring med både små og store byggeprojekter og har gennem mange år brugt de samme underleverandører, som vi har et godt og tæt samarbejde med.

Alle underleverandører er nøje udvalgt og lever op til vores krav om kvalitetsarbejde. Det er blandt andet elinstallatører, VVS’ere og malere, som vi arbejder sammen med. Derfor kan du være sikker på, at alt arbejde bliver udført efter vores principper om høj kvalitet og stor kundetilfredshed.

Af hensyn til din sikkerhed er vi medlem af Dansk Byggeri, og derfor er vores kunder omfattet af Byg Garanti. Det betyder, at du er godt sikret, hvis der skulle ske fejl under vores arbejde.

Kontakt os og hør mere

Har du brug en entreprenør, så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave. Du kan ringe til os på telefon 57 52 67 67. Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi rådgiver dig gerne, så du kan få opfyldt alle de ønsker og behov, du har til byggeriet, ligesom du altid kan få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vi er medlem af Byg Garanti

Vi laver heldigvis meget sjældent fejl, dog er vi også kun mennesker, så vi ved, at det kan ske. Derfor har vi valgt at være medlem af Byg Garanti –  Det gør, at du som kunde hos os er dækket i op til 3 år ved synlige skader, og i helt op til 10 år ved ikke-synlige skader. Ydermere, er du dækket i op til 150.000 kr., så du kan trygt vælge os til din næste tagrenovering.

Vi udfører entreprenør arbejde i Køge, Ringsted, Roskilde og omegn

Vores primære fokusområde er disse områder, dog tager vi også gerne af kunder der befinder sig udenfor disse områder. Du må meget gerne kontakte os, så kan vi have en uforpligtende samtale. Ring til os på 57 52 67 67 eller skriv til os på info@mcbyg.dk, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Hvad koster tagrenovering?

 

Der er meget forskel på typer af tage, der kan være forskel i størrelse, kvalitet, sort osv. Alt dette spiller ind, når vi skal give vores endelige vurdering af jeres tagrenovering. Du kan kontakte os, så tager vi en snak om, hvad det er I forventer der skal ske, og vi får styr på nogle detaljer. Så sender vi gerne et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Vi har nogle særdeles tilforladelige priser, mener vi selv. Vi yder den højeste kvalitet til middel pris. Vi tager opgaven som var det ved vores eget hjem, på den måde kan du være helt sikker på at det hele bliver gjort til perfektion. Et råd vi kan give videre er, at der er kun én ting der er værre end at sige ja til et alt for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud, der på grund af uforudsete opgaver ender med at blive meget dyre end forventet.

Ønsker du et tilbud inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

  Seneste nyt fra vores Facebook

  Kontakt MC BYG for yderligere information

  Har du spørgsmål til arbejdsområderne, eller har du brug for en entreprenør eller tømrer, der kan rådgive dig til at komme videre med dit projekt, så ring til os på 57 52 67 67, eller udfyld kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Priser afhænger af projektets størrelse, samt materialer og der er derfor aldrig en fast pris – ring derfor for et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

  Vi arbejder primært i Køge, Ringsted, Roskilde og omegn. Skulle du bo udenfor disse områder, og har lyst til at snakke med os, så er du stadig mere end velkommen til at kontakte os.

  Et andet tiltag vi har indført for at sikre fokus på kvaliteten, er udarbejdelsen af en kvalitetsstyringshåndbog. Det er en checkliste, vi benytter i alle vores sager.

  Telefon
  E-mail

  Få et tilbud indenfor 24 timer

  Her sidder vi klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Vi garanterer dig, at du får et tilbud inden for 24 timer. På den måde kan du hurtigt tage stilling til, hvorvidt vi er den rette løsning.