Entreprenør, Køge, Ringsted, Roskilde og omegn

Vi er medlem af:

Entreprenør – vi står for hele entreprisen

Ønsker du mere plads i hjemmet og har du brug for en tilbygning? Eller går du med drømmene om at bygge dit eget hus? Hvis du drømmer om det eller noget lignende, kan vi hos MC Byg med sikkerhed hjælpe dig. Vi har mere end 40 års erfaring som entreprenør, og har hjulpet et hav af kunder i Roskilde, Køge, Ringsted og øvrige dele af Sjælland med at få opfyldt deres boligdrømme.

Vi er med lige fra idefasen til det sidste byggeaffald er fjernet, og til vores kunder er tilfredse med resultatet. Derfor er vi også sikre på, vi kan hjælpe dig. Dine ønsker og behov er selvfølgelig udgangspunktet, men vi sørger for at rådgive og vejlede, om hvad der kan og ikke kan lade sig gøre. For at vi til sidst sammen kan nå målet om din drømmebolig.

Ingen opgave er for stor eller for lille

Er du i tvivl om, hvorvidt din opgave er for stor eller lille for os, er du altid velkommen til at kontakte os på 57 52 67 67 eller info@mcbyg.dk Vi deler gerne vores viden med dig, og rådgivning er for os en naturlig del af processen mod et godt samarbejde.

Som entreprenør kan vi både stå for fag-, hoved-, eller totalentreprisen, vi kan stå for hele opgaven. Du vælger derfor helt selv, hvilken del af opgaven du ønsker vi skal udføre. Vi har erfaring med alle former for entreprenør opgaver, både store og små.

Vi arbejder sammen med en lang række leverandører, som vi gennem mange år brugt, og har fået opbygget et godt samarbejde med. Det er blandt andet elinstallatører, VVS’ere og malere, som vi arbejder sammen med. Alle leverandørerne er nøje udvalgt og lever op til vores krav om kvalitetsarbejde. Derfor kan du være sikker på, at alt entreprenør arbejde bliver udført efter vores principper, og at høj kvalitet og stor kundetilfredshed altid vil være i centrum.

100% kundetilfredshed

Som entreprenør der har eksisteret i mange år, ved vi hvor vigtigt det er at lytte til dine ønsker og behov. Derfor går vi meget op i, at du som kunde altid kan føle dig 100% tilfreds. Med denne indstilling, har vi opnået utallige af tilfredse kunder.

For at vi som entreprenør ikke undgår misforståelser mellem dig og os, er vi meget omhyggelige, når vi udarbejder et tilbud. Vi sikrer dig derfor mod grimme overraskelser, når regningen skal betales. Til tider kan der forekomme uforudsete arbejdsopgaver, som skal udbedres for at give dig det bedste resultat. Men vi sørger for god kommunikation, så du altid vil være velinformeret under hele forløbet.

Hos os er fejl sjældne, men vi er alle mennesker, og nogle gange vil der ske fejl. Men vi sørger selvfølgelig altid for at udbedre disse fejl. For at du kan føle dig mere tryg, har vi et samarbejde med Byg Garanti. Det er for at sikre dig som kunde, at du er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. Sidst er du dækket for op til 150.000 kroner pr. byggesag.

Hvad vil det koste?

Det kan være svært at give en komplet pris på et stykke entreprenør arbejde, da det afhænger af opgavens størrelse, kvalitet osv. Det er blandt andet disse ting der spiller ind, når vi skal vores endelige vurdering af dit nye hus eller tilbygning. Du kan kontakte os på 57 52 67 67 så tager vi en snak om hvad det er du forventer der skal ske, og sammen får vi styr på detaljerne.

Du kan eventuelt sende os en mail på info@mcbyg.dk , hvis du allerede nu har en idé om dit næste byggeprojekt, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Vores kompetente team sidder klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Herefter kan du hurtigt tage stilling til, hvorvidt det er den rette løsning for at komme i mål med din boligdrøm.

Seneste nyt fra vores Facebook

Lad os hjælpe dig

Har du spørgsmål til arbejdsområder, eller søger du en entreprenør, tømrer eller en specialist, der kan rådgive dig til at komme videre med dit projekt, så ring til os på 57 52 67 67, eller udfyld kontaktformularen. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Det er meget svært at give en præcis pris på forhånd, da priser afhænger af projektets størrelse, samt materialer. Kontakt os derfor og få et gratis og uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Vi arbejder primært i Køge, Ringsted. Roskilde og omegn. Skulle du bo udenfor disse områder, er du stadig velkommen til at kontakte os. Vi har før kørt en omvej for at opfylde vores kunders boligdrømme.

Et andet tiltag vi har indført for at sikre fokus på kvaliteten, er udarbejdelsen af en kvalitetsstyringshåndbog. Det er en checkliste, vi benytter i alle vores byggesager.

Telefon
E-mail

Få et UFORPLIGTENDE tilbud

Her sidder vi klar til at servicere og rådgive dig i forhold til den opgave, som du ønsker professionel hjælp til. Vi garanterer dig, at du altid modtager et oprigtigt tilbud efter præcis dine behov. Vi forsøger så vidt muligt, at du hurtigt skal modtage dit tilbud, så du hurtigere kan tage stilling til, hvorvidt vi er den rette løsning.