MC Byg er din...

Entreprenør

Søger du en dygtig entreprenør på Sjælland til dit næste byggeprojekt? Lad MC Byg løse dine udfordringer.

Hvordan vælger man en entreprenør?

En af de vigtigste beslutninger for dig inden begyndelsen af et byggeprojekt, det er valget af håndværkere eller hovedentreprenør. Det gælder uanset, om du skal have foretaget dig en mindre ombygning til få tusinde kroner, til en større renoveringsopgave til mange hundrede tusind kroner. 

En Entreprenør du kan stole på

Kender du ikke selv et entreprenørfirma eller håndværkerfirma, vil det altid være en god idé, at undersøge branchen først. I Danmark findes der et hav af entreprenører og håndværkere. Det er derfor enormt vigtigt, at du får valgt en entreprenør, som du kan stole på. 

Entreprenør med sikkerhed og tilfredshed i fokus

Tillid og mundtlige løfter om kvalitet er selvfølgelig en del af branchen. Men hos MC Byg går vi altid skridtet videre for din egen sikkerhed og for din tilfredshed. Vi mener, det er endnu vigtigere ikke at give tomme løfter. Det er af den årsag, vi altid har papirerne i orden, inden vi indgår et samarbejde med hinanden. Her vil der på sort og hvidt blandt andet blive nævnt:

 1. Vores tilbud på din faste pris.
 2. Hvor lang tid byggeprojektet kommer til at foregå.
 3. Hvilke konkrete arbejdsopgaver, der indgår i dit byggeprojekt.
Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

  Entreprenør der opfylder byggedrømmene

  Søger du en erfaren og troværdig entreprenør på Sjælland til at realisere dit nye byggeprojekt? Så står MC Byg klar til at sætte handling bag dine byggetegninger.

  Med mere end 40 års erfaring i byggebranchen har vi prøvet kræfter med lidt af hvert og både omsat små og store byggeprojekter til virkelighed som entreprenør i Køge, entreprenør i Roskilde og resten af Sjælland.

  Som totalentreprenør har vi et stærkt, fagligt team bag os til at varetage alle afkroge af dit byggeprojekt. Vores kompetencer spænder bredt, hvad angår vores håndværksmæssige funktioner, og vi har skruet hænderne rigtigt på.

  Erfaren entreprenør på Sjælland

  Gennem vores lange erfaring i branchen har vi tilegnet os en bred viden og know-how som professionel entreprenør.

  Derfor kan du altid føle dig sikker på, at vi ligger inde med de rette kompetencer til at udføre opgaven til perfektion – med både en effektiv, omhyggelig og professionel tilgang.

  Søger du en entreprenør i København, entreprenør på Amager, entreprenør i Ringsted eller bor du ikke i førnævnte områder, så hører vi gerne fra dig alligevel. Vi kan stå for hele entreprisen på Sjælland, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 57 52 67 67, eller skriv til os på info@mcbyg.dk.

  Kontakt os, når du har brug for professionelle ydelser inden for:

  ikon

  Tilbygning

  ikon
  Nybyggeri
  ikon
  Renovering
  ikon
  Ombygning

  Mangler vi noget på listen? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vores liste ovenfor ikke dækker dit behov. Vi tør godt love, at vi kan hjælpe dig alligevel, når du søger en dygtig entreprenør til at løse lige den håndværksmæssige udfordring, du står over for.

  Hvad laver en entreprenør?

  Det korte svar på hvad en entreprenør er, det er typisk, at det bliver betegnet som en håndværker, der arbejder inden for håndværkerbranchen. Det kan eksempelvis være følgende områder:


  Som du kan læse dig frem til findes der mange forskellige slags entreprenører, som kan løse netop den håndværksmæssige udfordring, du står overfor. Hyrer du en entreprenør til udførelsen af dit byggeri, vil dette blive kaldt for en entreprise, som skal forstås som en specifik opgave, som entreprenøren udfører for dig. Vælger du eksempelvis en entreprenør inden for et bestemt faggruppe, bliver det typisk betegnet som en fagentreprenør.

  Entreprenør til private og erhverv – vi er specialister i dit byggeprojekt

  Vælger du at indgå i et samarbejde med MC Byg, kan vi udføre alle tænkelige opgaver inden for dit byggeprojekt, uden du skal søge supplerende assistance. På den måde kan du følge med i processen fra start til slut, og det er samtidig din garanti for, at kvaliteten af arbejdet er i top hele vejen igennem.

  Lad os bevise, at selv de mest ambitiøse og kringlede byggeprojekter kan blive til virkelighed. Med mangeårig erfaring i værktøjskassen, bred faglighed og en tilfreds kundeportefølje bag os, er vi leveringsdygtige inden for gennemarbejdede og holdbare resultater.

  tagkunstruktion

  Vælg et serviceminded og transparent entreprenørfirma

  Fuld kundetilfredshed, tillid og tryghed undervejs i processen er vores faste byggesten, som vi tager med os i ethvert samarbejde. Her differentierer vi ikke mellem de enkelte projekter – kun når det kommer til at stille de rigtige faglige hænder til rådighed.

  Med denne indstilling har vi opnået utallige af tilfredse kunder. Dette kan ses på alle de positive tilbagemeldinger og anmeldelser vi har fået gennem Anmeld Håndværker.

  Ingen opgaver er komplet ens, men vi tilgår enhver opgave med samme høje motivation, grundighed og professionalisme. Som kvalitetsbevidst entreprenør på Sjælland skræddersyer vi resten ud fra behov, så det færdige resultat er en tro kopi af din specifikke byggetegning.

  Bliv inspireret

  Hvis du er nysgerrig på, hvordan et slut resultat muligvis ville kunne se ud, kan du se nogle af vores flotte resultater i vores galleri eller på Facebook. Måske bliver du inspireret til dit næste byggeprojekt.

  Ydermere er vi medlem af Byg Garanti og Dansk Industri Byggeri. Det er for at sikre dig som kunde, at du hos os er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader. Du er ligeledes dækket for op til 150.000 kroner pr. byggesag.

  Få hjælp fra en erfaren entreprenør til:

  Siden vores opstart har vi hjulpet en lang række virksomheder og erhverv med at realisere deres byggedrømme. Når vi indgår i et samarbejde, lægger vi lige så mange kræfter i at etablere en god og tillidsfuld dialog med vores kunder, som i selve byggeprojektet.

  Kontakt os i dag på 57 52 67 67, eller skriv til os på info@mcbyg.dk.

  Hvorfor MC Byg?

  Det kan siges meget enkelt. Vælg MC Byg, når kompetente, grundige og kvalitetsbevidste hænder skal omsætte dit byggeprojekt til virkelighed.

  Vi går højt op i at etablere en god og tæt dialog med vores kunder, så du kan føle dig tryg undervejs i processen. Og vi sørger naturligvis for løbende at holde dig opdateret på byggeriets udvikling.

  Kom trygt og godt i mål

  Hos MC Byg er vi mere end bare en entreprenør på Sjælland. Vi er din professionelle samarbejdspartner, som går lige så højt op i vores håndværk, som du ønsker et godt resultat.

  Vi udviser stor fleksibilitet, så du kan komme i mål med dine byggeprojekter, og vi ved, hvad der er vigtigt for dig, når du henvender dig til os som erhvervskunde.

  Vi udfører alle opgaver, som var det vores eget. På den måde er du sikker på, at arbejdet bliver udført til perfektion – hver gang.

  Vælg en totalentreprenør til dit byggeprojekt

  Der findes mange forskellige slags entreprenører, som kan løse lige præcis den håndværksmæssige udfordring, du står overfor. Men vi kan løse alle de udfordringer, du måtte stå over for. Som totalentreprise har vi samlet flere fagområnder i samme entreprenørvirksomhed, og vores team består derfor både af dygtige tømrere, murere, malere og mange flere.

  Vi holder overblikket for dig

  Ofte kræver et omfattende byggeprojekt assistance fra flere fagområder. Det gælder eksempelvis også i forbindelse med renoveringsarbejde, hvor der både kan være behov for en murer, elektriker og en tømrer.

  Vælger du MC Byg som hovedentreprenør, er vi ansvarlige for de enkelte fagentrepriser og sørger for, at alt lever op til aftalen. Det gælder både tidsfrist og budget.

  På den måde kan du overlade hele styringen og administrationen af byggeriet til os uden at skulle være mellemmand eller koordinator mellem de forskellige fagentrepriser.

  Vi tør godt være selvkritiske

  Vi arbejder sammen med en lang række leverandører, som vi gennem mange år har brugt og fået opbygget et godt samarbejde med. Det er blandt andet elinstallatører, VVS’ere og malere, som vi arbejder sammen med.

  Alle leverandørerne er nøje udvalgt og lever op til vores krav om kvalitetsarbejde. Derfor kan du være sikker på, at alt entreprenørarbejde bliver udført efter vores principper, og at høj kvalitet og stor kundetilfredshed altid vil være i centrum.

  Hvis du skulle have nogle spørgsmål besvarer vi dem gerne over telefonen 57 52 67 67 eller via mail info@mcbyg.dk.

  Hvad koster en entreprenør?

  Har du spørgsmål til os, eller ønsker du et tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er din professionelle samarbejdspartner, når byggeprojektet skal virkeliggøres.

  Vores priser bliver altid udarbejdet efter blandt andet størrelsen på dit byggeprojekt. Det kan derfor være vanskeligt at komme med en fast pris uden, at vi har været i en dialog med hinanden. Vi arbejder som entreprenør på Sjælland. 

  Giv os et kald på telefon 57 52 67 67, eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig, så vi kan få talt om dine ønsker og behov med dine byggeprojekter.

  Indhent et tilbud