Tømrer på Sjælland

Få et uforpligtende tilbud på omhyggeligt og grundigt tømrerarbejde. MC Byg er din totalentreprenør med dygtige tømrere i et stærkt, fagligt team.

Hyr et professionelt tømrerfirma

Er du på udkig efter en dygtig tømrer på Sjælland til at fuldføre en opgave for dig? Eller har du behov for et stærkt, fagligt tømrerfirma til at varetage koordinering af dit byggeri?

Du er i de helt rette hænder, når du vælger MC Byg som din håndværksmæssige samarbejdspartner.

Med mere end 40 års erfaring i byggebranchen har vi haft fingrene i samtlige former for byggeprojekter lige fra nybyggeri til renovering og ombygning.

Vores tilfredse kundeportefølje består både af private kunder og virksomheder, som gennem en lang årrække har benyttet sig af vores ekspertise til løbende vedligeholdelse, nybyggeri og andet inden for tømrerfaget.

Er du på udkig efter en tømrer i Køge eller resten af Sjælland, så er du altid velkommen til at kontakte os på vores telefonnummer 57 52 67 67, eller skrive til os på info@mcbyg.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Tømrerarbejde efter dit behov

  Som følge af vores lange erfaring i branchen er der ikke den opgave, vi ikke kan klare. Vi ligger inde med en bred vifte af kompetencer og fagligheder, som gør os i stand til at realisere blyantstreger til et fast og håndgribeligt fundament.

  Ingen opgaver er for store eller for små for vores dygtige bagland af tømrere på Frederiksberg og resten af Sjælland. Alle vores tømrere sætter altid stor ære i et gennemarbejdet og solidt resultat.

  Godt håndværk er kernen i vores eget virksomhedsfundament, som vi overfører til alle de opgaver, vi står overfor.

  Hvad laver en tømrer?

  En tømrer udgør en uundværlig funktion i forbindelse med de fleste former for byggeri. Det gælder uanset, om der er tale om renovering, nybyggeri eller ombygning.

  Tømreren er traditionelt set den, som udfører selve konstruktionen. Det kan være alt lige fra træarbejde til bolig- og erhvervsbyggeri. Med andre ord står tømreren bag skelettet i ethvert byggeri og sørger for, at der overhovedet er vægge at male på eller fundament at lægge gulv på.

  Skal vi hjælpe dig med dit tømrerarbejde på Amager, så kontakt os i dag på 57 52 67 67. Du er også velkommen til at skrive til os på info@mcbyg.dk.

  Er tømrerarbejde en del af MC Byg?

  Hos MC Byg er vi en fusion af alle nødvendige funktioner inden for byggebranchen. Vores virksomhed fungerer som totalentreprenør, som derfor naturligvis omfatter kompetent tømrerarbejde.

  Som alsidigt tømrerfirma rækker vores kompetencer både til:

  • Opførelse af erhvervsbygninger eller private boliger
  • Udskiftning af tag
  • Installation af nye vinduer
  • Renovering af facade
  • Tilbygning af enhver art


  Står den service, du søger, ikke på listen ovenfor, så tvivl ikke på vores evner. Med vores mange år på bagen og stærke faglige profil tør vi godt love, at vi kan hjælpe dig alligevel.

  Gennem tiden er der efterhånden ikke arbejdsopgaver, vi som erfarent tømrerfirma ikke har løftet. Kontakt os, og vi stiller en dygtig tømrermester til din rådighed. Så kan vi tage en snak om dine behov og ønsker.

  Kan vores tømrervirksomhed udføre hele arbejdet?

  Det er sjældent, at vores kunder har de helt samme behov og stiller de samme krav. På samme måde differentierer de mange tømrerfirmaer sig fra hinanden uden at have samme faglige profiler.

  Hos MC Byg har vi helgarderet vores serviceydelser ved at have en bred faglig profil repræsenteret i vores virksomhed. Som totalentreprenør spænder vores kompetencer bredt både inden for de enkelte fagenterpriser, men også når det kommer til vores samlede udbud.

  Står du derfor over for et omfattende byggeprojekt, hvor det viser sig, at der er behov for yderligere assistance, kan vi også tilbyde det. Hos os kan du komme helt i mål. Kontakt os i dag på 57 52 67 67 eller info@mcbyg.dk.

  Vi er et tømrerfirma, der tilbyder hjælp hele vejen rundt

  Udover at have et stort opland af tømrere bag os har vi også øvrige fagligheder under samme tag, herunder elektrikere, murere, malere og andre vigtige funktioner i forbindelse med byggeri.

  Det betyder, at du kan nyde godt af samme høje kvalitet, lige meget hvilken opgave der skal fuldføres. Kommer der andre hænder på projektet, kan det ofte ende ud i komplikationer eller skel mellem de forskellige fagenterprises kvalitetsniveau.

  Vælger du derimod os, kan du trygt læne dig tilbage og lade os klare hele arbejdet. Så kobler vi en af vores øvrige dygtige håndværkere på, som fuldender arbejdet til UG.

  Vi skelner ikke mellem stort og småt

  Hos MC Byg er vi specialister inden for store, omfattende byggeprojekter lige så vel som mindre opgaver. Selvom vi tilgår opgaverne med forskellige metoder, er vores mentalitet og arbejdsmoral den samme.

  Vi lader vores store passion for vores håndværk skinne igennem arbejdet og i vores dialog med dig. Vores formål er at dele glæden ved et holdbart resultat med dig lige så vel som at etablere en konstruktiv sparring med dig undervejs i processen.

  Uanset projektets størrelse er vi engagerede og udviser gåpåmod ned til mindste søm. Kundetilfredshed og et gennemarbejdet resultat går hånd i hånd og er vores målsætning – hver gang.

  Få eksperthjælp i store dele af Sjælland

  Mangler du en tømrer i Ringsted? Eller har du brug for, at vi sender en tømrer til København? Eller skal du bruge hjælp fra en tømrer i Frederikssund? Så kan du altid kontakte MC Byg.

  Vi arbejder som lokal tømrer på hele Sjælland, hvis du derfor har brug for vores ekspertise, kan du altid få et uforpligtende tilbud.

  Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud

  Og skal vi varetage koordineringen og arbejdsgangene omkring dit næste byggeprojekt? Vi sidder klar ved telefonen og holder indbakken åben, når du føler dig fristet til at hive fat i os.

  Gennem vores mange år i branchen har vi god føling med vores enkelte kundesegmenter og er derfor godt klædt på til at skræddersy et godt tilbud til dig, uanset om du søger en tømrer i Roskilde.

  Ring til os på telefonen 57 52 67 67, eller udfyld kontaktformularen allerede i dag.

  Entreprenør i Køge - MC Byg